Регистрирай се
5.0
image
0884 644 600
Изпрати съобщение
 
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Сугестопедичен езиков център KREG Школа, Курсове

ул. „Васил Друмев“ 24 , 9002 Варна, България map
0884 644 600
Сугестопедичен езиков център KREG провежда курсове по английски и испански език по метода сугестопедия за деца и възрастни. KREG отваря врати през 2002. В търсене на все по-добри резултати през 2013 се насочва към метода сугестопедия, създаден от проф. д-р Георги Лозанов. Езиковите курсове чрез сугестопедия водят до трайно усвояване на увеличено количество материал, в сравнение със стандартен метод на обучение.
Място:
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Профилът е:
Прегледан: 985 пъти
Посетители: 448
Последно онлайн: 22.10.18
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Сугестопедичен езиков център KREG

Началото

През юни 2002 г., в къща с уютни слънчеви стаи и тайна градина пълна с цветя и ароматни смокини, отваря врати Езиков център KREG Education.

През първите 11 години от съществуването си предлага курсове по чужди езици за деца и възрастни, специализирани езикови обучения и сертификатна подготовка, като следва съвременни педагогически методи, в опит да отговори на растящите нужди от добро владеене на чужди езици. 

 

През 2013 г. преподаватели от KREG Education преминават обучение по метода сугестопедия към фондация „Проф. д-р Георги Лозанов и проф. д-р Евелина Гатева“, което отваря нова страница в развитието на центъра. Първият сугестопедичен курс по английски език започва през октомври 2013 г.. Оттогава с гордост носим името Сугестопедичен център за чужди езици „KREG Education”.

 

Защо сугестопедия?

Или може би трябва да се запитаме защо се отказваме от една добре разработена система за обучение, за да се впуснем в нещо ново за нас (макар и създадено през 60-те години на миналия век)?

Сугестопедичното обучение е от 3 до 5 пъти по-ефективно от гледна точка на усвояване на езиковия материал в сравнение със стандартно езиково обучение. Всеки сугестопедичен курс се справя с лекота с основния проблем на стандартното съвременно чуждоезиково обучение – проговарянето на чуждия език. Езикът от далечна, трудно достижима цел, си се превръща в средство за общуване.  

 

Не е без значение, че това се постига без стрес и напрежение. 

 

От друга страна сугестопедичното обучение въздейства на личността като цяло, като поставя в центъра една нова култура на общуване, където водещи са приемането и толерантността.

 

Затова за нас да прилагаме метода класическа сугестопедия, създаден от д-р Лозанов и д-р Гатева, е мисия, която цели да направи обучението по-хуманно и ефективно и да носи радост и чувство за удовлетворение на нашите курсисти.

Галерия на Сугестопедичен езиков център KREG
Изпрати съобщение
до Сугестопедичен езиков център KREG
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ