platinum
verified
plus

Стеляна Данчева Учител

ул. „Богдан“ 5 , 1505 София, България map
0896 718 182
Преподаването е детската ми мечта и моя лична мисия в този живот. Останах в България с цел да дам всичките си знания на децата и възрастните, за да могат да разширят виждането си към света и езиците.
Място:
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Френски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 778 пъти
Посетители: 467
Последно онлайн: 16.01.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
30 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

още »
20 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Български език

още »
20 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Френски език

още »
25 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Стеляна Данчева
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Английска филология (профил Педагогика) Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Стеляна Данчева

Преподаването е детската ми мечта и моя лична мисия в този живот. Останах в България с цел да дам всичките си знания на децата и възрастните, за да могат да разширят виждането си към света и езиците.

В личния си подход се старая да давам лично внимание на всеки ученик. Старая се да уловя неговите интереси и нужди, за да мога да предам нужните знания през неговата лична призма, разширявайки я по най-пълноценния за възрастта начин. Все пак начинът, по който ние преподаваме, не винаги е начинът, по който учениците учат. Опитвам се да създам максимално комфортно и защитено за учениците пространство, за да могат да разгърнат пълния си потенциал с лекота.

Преподавам на ученици 5-7 клас от гимназиалния си период. По време на бакалавъра си преподавах в реномирани софийска школа за изучаване на английски език, както и частно в индивидуален и групов формат. В зависимост от нуждите на учениците избирам и подхода на работа, както и още след първо занятие изготвям потенциален план за развитие на уменията на ученика, който обяснявам и разписвам както за родителите, така и за ученика. Всички възможни промени се координират с трите страни. Поддържам постоянна комуникация както с учениците, така и с родителите.

Независимо от възрастта на учениците винаги отделям време и внимание на темата за опазването на околната средна и социалната активност и отговорност. Смятам, че тези теми са изключително важни за развиването на един социално адекватен човек в 21ви век. 

Галерия на Стеляна Данчева
Изпрати съобщение
до Стеляна Данчева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ