Регистрирай се
4.7
image
0894 636 036
Изпрати съобщение
Рейтинг 2.3 от 3 потребители
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Станислава Кръстева Учител

Павлово, София, България map
0894 636 036; 0888 667 544
Имам близо 20- годишен опит като учител по английски език, придружен с квалификация по английска филология и докторска степен по педагогика. Предлагам частни уроци по английски език за деца в училищна възраст в кв. "Павлово". Работила съм с ученици от 1-ви до 12-ти клас и от ниво А1 до С1. Подходът ми съчетава най-добрите традиционни и съвременни практики в обучението, за да осигури мотивация и разбиране на материала.
Място:
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 631 пъти
Посетители: 379
Последно онлайн: 02.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
20 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Педагогика, Английски филология Доктор 2002
Допълнителна информация и професионален опит за Станислава Кръстева

Казвам се Станислава Кръстева и преподавам английски език от 2003 г. Завършила съм Педагогика в СУ "Св. Климент Охридски", след което преминах курс за преквалификация на учители "Английска филология" във Факултета по класически и нови филологии в същия университет. Последва защита на докторска степен по педагогика.

 

Паралелно с изготвянето на дисертацията ми, работех в ЧБУ "Евростандарт" като учител по английски език на 8 клас (по програмата на английската гимназия), както и на предмета "Бизнес комуникации" на английски език (за 10 клас). От 2007 г. работя в Образователен център "МеДиа" като учител по английски език, а от 2008 г. и като методик, организатор учебна програма и супервайзор/организатор на изпитите на Кеймбридж и Пиърсън. Работила съм с ученици от 1 до 12 клас и с възрастни, включително и при подготовка за матура по английски език и изпита CAE на Кеймбридж. Като методик отговарях за първоначалното и целогодишното обучение на учителите и осигуряване на високо качество на работа с децата.

 

През 2012 г. участвах в международен проект по програма за учене през целия живот на тема: "Иновации в преподаването на английски език в Европа" заедно  с други преподаватели на учители и методици. Познавам многобройни учебни системи, съвременни материали и техники за преподаване.

 

Непрекъснато се стремя да поддържам и повишавам нивото си на владеене на езика, както и да съм в крак с новите тенденции в преподаването. За мен това да бъда учител по английски език не е временно увлечение, а професионален път, в който влагам много старание, внимание и любов.

Изпрати съобщение
до Станислава Кръстева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ