verified
plus

Станислава К. Учител

София, България
Имам близо 20- годишен опит като учител по английски език, придружен с квалификация по английска филология и докторска степен по педагогика. Предлагам частни уроци по английски език за деца в училищна възраст в кв. "Павлово", студенти и възрастни. Работила съм с ученици от 1-ви до 12-ти клас и от ниво А1 до С1, водила съм и курсове за възрастни. Подходът ми съчетава най-добрите традиционни и съвременни практики в обучението, за да осигури мотивация и разбиране на материала.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3338 пъти
Посетители: 1463
Последно онлайн: 14.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
още »
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
20 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Педагогика, Английски филология Доктор 2002
Допълнителна информация и професионален опит за Станислава К.

Казвам се Станислава К. и преподавам английски език от 2003 г. Завършила съм Педагогика в СУ "Св. Климент Охридски", след което преминах курс за преквалификация на учители "Английска филология" във Факултета по класически и нови филологии в същия университет. Последва защита на докторска степен по педагогика.

Паралелно с изготвянето на дисертацията ми, работех в ЧБУ "Евростандарт" като учител по английски език на 8 клас (по програмата на английската гимназия), както и на предмета "Бизнес комуникации" на английски език (за 10 клас). От 2007 г. работя в Образователен център "МеДиа" като учител по английски език, а от 2008 г. и като методик, организатор учебна програма и супервайзор/организатор на изпитите на Кеймбридж и Пиърсън. Работила съм с ученици от 1 до 12 клас и с възрастни, включително и при подготовка за матура по английски език и изпита CAE на Кеймбридж. Като методик отговарях за първоначалното и целогодишното обучение на учителите и осигуряване на високо качество на работа с децата. 

През 2012 г. участвах в международен проект по програма за учене през целия живот на тема: "Иновации в преподаването на английски език в Европа" заедно  с други преподаватели на учители и методици. Познавам многобройни учебни системи, съвременни материали и техники за преподаване.

Непрекъснато се стремя да поддържам и повишавам нивото си на владеене на езика, както и да съм в крак с новите тенденции в преподаването. За мен това да бъда учител по английски език не е временно увлечение, а професионален път, в който влагам много старание, внимание и любов.

Работя и с деца от различни частни училища, а от няколко месеца успешно работя и онлайн - предимно чрез Skype и Viber, така че ученето безпроблемно се осъществява и във виртуална среда. 

Изпрати съобщение
до Станислава К.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ