verified
plus

Спортен клуб "SportAnalytik" Школа

София, България
"Намерете правилния спорт за вашето дете" - SportAnalytik е световна програма ПОМАГАЩА НА ДЕЦАТА да открият силните си физически страни и ДА СЕ ВЛЮБЯТ В СПОРТА.
Място:
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 1200 пъти
Посетители: 458
Последно онлайн: 06.01.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Физическо възпитание и спорт

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Спортен клуб "SportAnalytik"

Ние сме спортни ентусиасти с огромен професионален опит в областа на спорта и образованието. Спортът е източник на положителни емоции и неразделна част от нашия живот. Не искаме да приемем съвременните негативни тенденции за намаляване на спортната активност на децата. Затова създадохме проекта SportAnalytik, който е насочен към мотивирането на децата да спортуват, за да им доставим радост от движението. Вярваме, че изборът на подходящ спорт е от ключово значение за развитието на децата. Целта на SportAnalytik не е да открива професионални спортисти, а да достави удоволствие на всяко дете, като разкрие неговия спортен талант!

Тествайки физическите умения на детето с 9 забавни теста, можем да установим спортовете, които съответстват на неговия природен талант.

Нашият метод е разработен в сътрудничество с Карловия университет в Прага. За последните 5 години тел: *** деца в повече от 20 държави са преминали през програмата.

90% от децата са започнали да упражняват спорт след SportAnalytik.

9.6 позитивна оценка на родителите по скалата от 1 до 10.

66% са опитали препоръчания от SportAnalytik спорт.

Събитията на SportAnalytik обикновено се провеждат през уикенда и продължават от 3 до 4 часа. Детето първо ще загрее и след това ще се присъедини към малък отбор воден от треньор. Полагаме всички усилия да комбинираме деца на една и съща възраст. След това отборът изпълнява няколко забавни упражнения измерващи уникалните физически способности на детето.

Доволно от новооткритите си таланти, всяко дете си тръгва с лична оценка и с препоръка за най-подходящите за него спортове и подробни доклади за Спорт и Талант.

Галерия на Спортен клуб "SportAnalytik"
Спортен клуб

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Спортен клуб "SportAnalytik"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ