Регистрирай се
verified
plus

Спортен клуб по хокей Ц. Спортен клуб

София, България
След дълги години отсъствие от спортния календар по хокей на лед, СК „Ц.-хокей” възстанови традициите на предшественика си ”Ц.-Септемврийско знаме”. Член е на ОСК(обединени спортни клубове) ”Ц.”, където са обединени над 40 клуба от различни видове спорт, носещи името „Ц.”
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1203 пъти
Посетители: 593
Последно онлайн: 30.06.17
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Хокей

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Спортен клуб по хокей Ц.

Причината да съществува отново любимото на всички нас „Ц.-хокей” са президентът на клуба Ивелин Тодоров и изпълнителният директор Кирил Ходулов. Двамата са бивши състезатели по хокей на лед на „Ц.-Септемврийско знаме”.

Приоритет на клуба е работата с деца. Спортът дарява здраве. Тренировките на лед и обща физическа подготовка, развиват изключително широк диапазон от качества за тяхното правилно израстване-дисциплинираност, организираност, колективизъм, уважение, спортен дух и още много други. Практиката през годините е доказала, че заниманията на лед изключително добре повлияват на всякакви респираторни заболявания. Тренировъчния процес е съобразен с нивото и възрастта на децата. Системата на подготовка е заимствана от водещите страни в този спорт.

Изпрати съобщение
до Спортен клуб по хокей Ц.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ