verified
plus

София В. Учител

Изгрев, България
няма
Учител по математика в Благоевград.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 523 пъти
Посетители: 288
Последно онлайн: 13.02.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
5 - 8 клас
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
25 лв.
Образование Град Специалност Степен Випуск
УНИБИТ София Софтуерно Инженерство Магистър 2020
Leeds University Leeds Computer Science Бакалавър 2014
American College of Sofia София Компютърни науки Средно 2011
Математическа гимназия (5-7 клас) Варна Математика Начално 2007
Допълнителна информация и професионален опит за София В.

Математиката ми е интересна от малка - в четвърти клас се явих на състезание без допълнителна подготовка и спечелих 2-ро място. Влязох в подготвителна паралелка 5-7 клас в Математическата във Варна, после в Американския Колеж в София - 8-12 клас, завърших бакалавър в Лийдс, работила съм 6 години в Англия като софтуерен инженер, в България се върнах 2020-та. Започнах да се занимавам с благотворителност извън работата си, посещавам детски домове с фондация "Подарете книга", където разбрах, че много ми допада да помагам на деца да превъзмогнат пропуските си. След това преподавах в друга фондация - "Добро за всеки", специално на седмокласници, които нямат възможност да си позволят частни уроци и са изостанали с материала. По този повод започнах да развивам и тикток акаунт ***@*** за да мога да достигна до децата на тяхна територия и да им предоставя лесно смилаема информация, която да приемат, когато поискат. От там много деца ме потърсиха за индивидуални уроци.

Смея да кажа, че децата харесват да прекарват време с мен, учейки. Предлагам индивидуални уроци по математика за 5, 6 и 7 клас, като най-важното е за мен децата да разберат материала лесно, за да могат да го приложат сами и да не са изненадани на контролни, изпити и НВО. 

Изпрати съобщение
до София В.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ