Регистрирай се
5.0
image
0898 552 558
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
platinum
verified
plus

София Ангелова Учител

ул. „Иларион Макариополски“ 51 , 4000 Пловдив, България map
срещу Стадион Ботев, до Лидъл
0898 552 558; 0879 474 779
Преподавам английски език повече от 20 години (индивидуално и в малки групи до трима души), а също и български език на чужденци. Ползвам най-новите системи на най-престижните издателства - за деца и възрастни - общи, разговорни, бизнес и специализирани уроци, сертификатни международни изпити, матури, кандидат-студентски изпити. Предлагам уроци по скайп за хора извън Пловдив или страната, а и с цел удобство и пестене на време и трафик. Запишете безплатен пробен учебен час, за да прецените сами за себе си.
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4789 пъти
Посетители: 2459
Последно онлайн: 16.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
30 лв.
60мин.
Допълнителни умения на София Ангелова
Образование Град Специалност Степен Випуск
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология Магистър
Сертификати и грамоти на София Ангелова
Допълнителна информация и професионален опит за София Ангелова

Имам богат (над 20-годишен) опит в преподаването на английски език в международни езикови центрове за всички възрасти и нива - от най-малките до най-големите. Преподавам общ, разговорен, бизнес, сертификатен, специализиран по професии английски език, водя подготовка за международни сертификатни изпити, матури, кандидат-студентски изпити.

Ползвам най-новите системи на най-престижните британски издателства, като съчетавам интерактивните методи на системите с традиционните начини за опитмално постигане на резултати. Отработват се всички езикови умения - четене, говорене, слушане, писане. Заниманията преминават в лека, приятелска, ненатоварваща обстановка, максимално ползотворна за учащия се.

Имам много ученици в България и чужбина, успешно реализирали целите си, с които са започнали своята езикова подготовка по английски език при мен - в детски градини, училища, университети, работни места или просто с цел пътуване и свободна комуникация. Занятията са индивидуални или в малки групи до трима души.

Предлагам уроци по скайп за хора извън Пловдив или страната, а и с цел удобство за максимален комфорт на учебния процес, избягване на трафика и губене на време в пътуване. Интернет връзката в днешно време е отлична и уроците преминават изключително успешно. Възползвайте се да запишете пробен безплатен учебен час, за да прецените сами за себе си.

Ето и по-детайлна информация за общите и разговорни езикови индивидуални курсове:


Общи езикови курсове

Интензивни и полуинтензивни. Общият езиков курс включва детайлно изучаване на всяко езиково ниво (А1-C2) в рамките на 100 учебни часа или по желание, акцентира се на комуникацията и свободното изразяване, подготовка за училище, матура, кандидатстудентски и международни изпити, подготовка за интервю и подпомагане в работата. Развиват се всички езикови умения - слушане и четене с цел разбиране, писмено и устно изразяване, комуникация и свободен разговор, лексикална и граматическа подготовка. Преподавателят е висококвалифициран - филолог, с множество допълнителни курсове и специализации и индивидуален подход към всеки курсист плюс дългогодишната практика. Системите на обучение са съвременни и лесно усвоими, като включват актуални и разнообразни интерактивни и аудио-визуални методи на преподаване. Атмосферата е уютна, в центъра на града. Издават се сертификати след успешно завършване на обучението.
Работните материали се закупуват допълнително на място в кабинета при записване на цена спрямо конкретните нужди на всеки курсист.


Разговорни езикови курсове

Уроците се състоят от комуникативни упражнения, дискусии на различни теми с акцент върху общуването на съответния език и свободното изразяване; разиграване на ежедневни ситуации; примери за успешно представяне на интервю за работа.
Темите на разговор са:
• Разговори от ежедневието: сприятеляване, запознанства с хора от други националности, новини, споделяне на интереси и впечатления;
• Пътуване: с автобус, влак, самолет, купуване на билети, описание на летището, купуване на билети;
• Почивка: на море, резервации, хотели, посоки;
• Свободно време: кино, театър, разглеждане на забележителности, приятели, в ресторанта, поръчване на храна, в кафене, на гости, уговаряне на среща;
• Пазаруване: в магазина, пробване на дрехи и купуване на стоки;
• Планове: интервю за работа, изказване на лична информация, бизнес и лична кореспонденция;
• Телефониране: провеждане на разговор по телефона, общуване по интернет;
• Описания: на снимки, картини, природа, хора - характер и външен вид, градове, работа, работна позиция и други.

Индивидуално обучение - общ езиков курс/1-3 души/

Специализирани, разговорни, 
сертификатни, бизнес уроци, български език за чужденци, подготовка за интервю

 

Галерия на София Ангелова
Изпрати съобщение
до София Ангелова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ