verified
plus

Симона С. Учител

Берлин, Германия
няма
Живея, уча и работя в Германия от 2008 година. Мога да обучавам както на разговорен немски, така и немски като бизнес език за официална комуникация с институции, университети, доставчици, клиенти на високо ниво и тн. Мога да бъда полезна и за изготвяне на документи (биография, мотивационно писмо, формуляри) за кандидатстване за университет и работа.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 64 пъти
Посетители: 50
Последно онлайн: 16.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Немски език

Кандидат-студенти
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
45мин.

Уроци и Курсове по Счетоводство

Възрастни
Средно ниво
Професионалисти
40 лв.
45мин.
Допълнителни умения на Симона С.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Universität Leipzig Leipzig BWL Магистър 2016
FU Berlin Berlin BWL Бакалавър 2012
Допълнителна информация и професионален опит за Симона С.

Живея, уча и работя в Германия от 2008 година. Говоря немски от 6-годишна и съм учила в Немска езикова гимназия Leistungsklasse.

Мога да обучавам както на разговорен немски + граматика, така и немски като бизнес език за официална комуникация с институции, университети, доставчици, клиенти на високо ниво и тн. Мога да бъда полезна и за изготвяне на документи (биография, мотивационно писмо, формуляри) за кандидатстване за университет и работа. 

Завършила съм  Бакалавър и Мастър по Икономика със специализия в областта на Данъци и счетоводство. Мога да обучавам на основните тънкостите на немските закони (HGB, EStG, KStG) да помагам за обогатяване на познанията и речниковия запас в тази област. Предпоставка за обучението на счетоводство на немски са познания по езика и мотивация за изучаването на тази нелесна материя.

Ich kann es kaum abwarten, mit Dir das deutsche Rechnungswesen und das Steuersystem zu erforschen.  Lass uns den Traumjob in diesem Bereich ergattern.

Изпрати съобщение
до Симона С.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ