Регистрирай се
verified
plus

Силвия И. Учител

София, България
Учител с 10-годишен опит в преподаването на деца и възрастни дава уроци по китара, укулеле, пеене и солфеж по изпитана иновативна методика за по-бързо усвояване.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4622 пъти
Посетители: 2301
Последно онлайн: 09.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Китара

още »
цена по договаряне

Уроци по Пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Музика

още »
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Педагогика на обучението по китара Магистър 2010
Сертификати и грамоти на Силвия И.
Силвия И.
Силвия И.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Силвия И.

Уроци по китара, укулеле  (хавайска китара) и пеене за начинаещи и напреднали на възраст от 6 до 66 години. Уроците са подходящи за всички, които имат желание да се научат да свирят любими пиеси, мелодии или да усвоят различни стилове и да се научат да импровизират.

Уроците включват:

- запознаване с устройството и произхода на китарата (укулеле);

- усвояване на различни техники на свирене – пръсти и перо;

- нотна грамотност;

- нотен материал съобразен с интересите на ученика;

- строеж на акорди и акомпаниране;

- акомпаниране;

- умения за свирене по слух и импровизация;

- развитие на музикален слух и вадене на музика по слух;

- свирене в различни формации с учител и други ученици.

Програмата за любители, желаещи да се научат да свирят различни стилове е съобразена с техните желания и интереси, но въпреки това е много добре систематизирана, за да даде на ученика желани резултати в по-кратък период.

Подготовка на ученици за кандидатстване в средните и висши музикални училища е строго систематизирана, но въпреки това дава възможност на ученика да избере предпочитани произведения от дадена епоха. Уроците включват засилена подготовка по солфеж, елементарна теория на музиката, работа върху гами и етюди, тънкости и похвати при изучаването на всяко произведение.

Програмата за любители, които желаят да се научат да свирят и пеят любими песни е изцяло насочена към усвояване на акордово свирене – strumming и arpeggio и едновременно пеене и свирене.

За мен

Силвия И. е родена в град Разград. Като дете има разностранни интереси и взема уроци по музика, изобразително изкуство и спорт. Още от малка обича да пее, а в последствие започва да свири на китара, барабани и пиано. Музикалното си обучение започва в школа към местното читалище, а след завършване на гимназията решава да се занимава професионално с класическа китара. Следва интензивна подготовка по пиано и солфеж при Цена Симеонова и на следващата година записва "Музикална педагогика" в СУ "Св. Климент Охридски", където учи класическа китара при Проф. Панайот Панайотов. А през 2010г. завършва магистърска степен "Педагогика на обучението по класическа китара" в СУ "Св. Климент Охридски".
С преподаване започва да се занимава през 2009г. тогава прави първата си школа по китара " ***** " в жк. ***** , която продължава дейността си и до днес. А през 2010г. открива школа и към Читалище "Христо Ботев-1917". Много ученици от двете школи се представят успешно на редица концерти, конкурси и фестивали и са носители на много награди.

Галерия на Силвия И.
Силвия И.
Силвия И.
Силвия И.
Силвия И.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Силвия И.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ