verified
plus

Школа "Пипита" Школа

София, България
Уроци по рисуване. Център за подготовка за тестове. Детско развитие. От новата учебна година в школа ПИПИТА започват заниманията ни по математика. Програмата е съобразена с последните изисквания на МОН. За седмокласниците и десетокласниците ще бъдат организирани пробни изпити.
Профилът е:
Прегледан: 577 пъти
Посетители: 299
Последно онлайн: 19.05.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Математика

НВО
Кандидат-гимназисти
5 - 8 клас
още »
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Рисуване

Кандидат-гимназисти
1 - 4 клас
5 - 8 клас
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Школа "Пипита"

МАТЕМАТИКА

Групови и индивидуални занимания за ученици от 4-ти до 12-ти клас. Подготовата е съобразена с последните изисквания на МОН за съответния клас. Работа в малки групи с индивидуален подход за постигане на максимален резултат.

 

РИСУВАНЕ

Уроци по рисуване за деца. Изкуството стимулира децата да мислят визуално и да изразяват свои идеи по уникален начин. Това развива тяхната креативност и въображение, което е от съществено значение за техния интелектуален и емоционален растеж.

 

Рисуване за деца от 6 до 10 години

Основи на рисуването, изучаване на различни техники, запознаване с основните изразни средства на рисуването като цвят, линия, форма, и различните материали, подготовка за участие на конкурси за детска рисунка. Този курс е подходящ за всичко дете, което обича да рисува и иска да го прави с голям замах. 

 

 

Рисуване за деца от 10 до 14 години

Основи на перспективата и цветознанието, задълбочено запознание на материалите и техниките, изучаване на основните течения и историческото развитие на изобразителното изкуство, основи на дигиталното рисуване, подготовка за участие в конкурси. 

 

 

Подготовка за кандидатстване след 7ми клас

Групово или индивидуално по специално изготвен график. Индивидуална програма, съобразена с нивото и нуждите на ученика.

 

Изпрати съобщение
до Школа "Пипита"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ