Регистрирай се
2.7
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители

Школа П. Школа

Бургас, България
Школа "П." е център за извънучилищно обучение, основан през 2001г. Вече повече от 15 години целогодишно провеждаме курсове по предмети, изучавани в училище, чужди езици, шахмат, приложни и изящни изкуства.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 5341 пъти
Посетители: 1840
Последно онлайн: 26.09.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Изобразително изкуство

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Математика

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Физика

цена по договаряне

Уроци и Курсове по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Немски език

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Школа П.

Школа "П." отваря врати за своите малки и големи посетители през месец март 2001г. В подходяща обстановка, с приятели на своята възраст, те имат възможност да откриват света за себе си, да развиват своя талант, водени от добри учители с търпение и усмивка.

 

Школа "П." предлага ефективно и висококачествено обучение по Български език и литература, Английски език, Немски език, Руски език, Журналистика, Математика, Физика, Арт Ателие.

 

Мисия.

Школа "П." предоставя висококачествено обучение на своите клиенти и се утвърждава на пазара като водещ център за образователни услуги, благодарение на професионализма на преподавателите и постигнатите високи резултати на учениците вече повече от 15 години. В условията на бързопроменящата се действителност нашата мисия е да съдействаме за постигане целите на нашите курсисти, чиито нужди и желания са първостепенен приоритет. Залагайки на опита на едни от най-добрите специалисти в своята област, висококачествено обслужване и индивидуален подход, ние отговаряме на потребностите на всеки, който ни се довери, като проявяваме гъвкавост и адаптивност спрямо личните му потребности. Наша мисия  е не само да предоставим задълбочени знания и възможност за развитие на специфични умения на курсистите ни, но и да ги вдъхновим; да посеем идеята за достигане на високи стъпала както в обучението им, така и в тяхното професионално и кариерно развитие; да ги мотивираме да преследват целите си и да ги окуражим да повярват в собствените си възможности.

 

Визия.

Нашата визия за бъдещето е да продължаваме да отстояваме позициите си на лидер в региона, както и да отговорим на променящите се нужди на пазара на образователни услуги. Ние, от Школа "П.", се стремим да предлагаме най-добрите решения на своите клиенти и затова непрестанно се развиваме и следваме най-новите тенденции в обучението на високо ниво. Убедени сме, че знанието е сила, способна да промени света, придавайки му разумна форма.

Галерия на Школа П.
Школа П.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Школа П.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ