verified

Школа за танци "Street Dance School Rhythm Escape" Школа

Бургас, България
Уроци по хип-хоп танци/ street dance в град Бургас. Не е нужно да имаш какъвто и да е предишен опит в танците за да се запишеш! Това е нашата работа - да те научим! :)
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2779 пъти
Посетители: 1394
Последно онлайн: 25.06.18
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Хип-Хоп

1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за танци "Street Dance School Rhythm Escape"

Хип-хоп културата е най-диманично развиващата се и най-популярна в момента. Тя не винаги е това, което виждате по телевизията. Зад нея се крие богата история и много ценности, които ние искаме да предадем на нашите ученици. Не случайно нейното мото е PEACE, LOVE, UNITY and HAVING FUN!

 

Школата за Street Dance на Rhythm Escape е основана на 15 декември 2007г от Албена Тодорова. Rhythm Escape има професионална група и школа за начинаещи. Ние се занимаваме със стиловете New Style, Popping, Breaking, House Dance и др. За нас е важно както да учим своите ученици на всичко, което знаем, така и ние самите да не спираме да се учим.

 

Нашите преподаватели са посещавали уроци на едни от най-големите имена в танцовия свят - Mr. Wiggles (US), Buddha Stretch (US), Caleaf (US), Meech (FR) и др.

 

Групата e имала много участия, като някои от най-интересните са танцовият фестивал Fanta Fest, клипът на Скандау - "Къш, Къш", юбилейният концерт на Мими Иванова и Развигор Попов и др.

 

Организираме ежегодни танцови лагери (Summer Dance Camp). Организатори сме на едно от най-нестандартните състезания по street dance - ILL SKILL , както и проектът занимаващ се с обединяване на танцьорите в България в различни каузи - Project Unity.

Галерия на Школа за танци "Street Dance School Rhythm Escape"
Школа за танци
Школа за танци
Школа за танци
Школа за танци

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Школа за танци "Street Dance School Rhythm Escape"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ