verified
plus

Школа за бармани Б. Школа

Велико Търново, България
Школи за бармани „Б.“ са верига тренинг центрове, оторизирани от Международната Асоциация на Барманите. Независимо от Вашата възраст, опит и квалификация в школи за бармани „Б.“ имате възможност да участвате в различни типове курсове. Ако не можете да определите сами – ние с удоволствие ще ви помогнем в избора кой курс е най-подходящ за Вас, предвид индивидуалните Ви качества и потребности.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3392 пъти
Посетители: 1421
Последно онлайн: 25.03.23
Преподава по Преподава на Цена

Курсове за Бармани и сервитьори

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Сертификати и грамоти на Школа за бармани Б.
Школа за бармани Б.
Школа за бармани Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за бармани Б.

Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association - I. B. A.) организира курсове по класическо барманство (Коктейл - барман) в школи за бармани Б.. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по - разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове барови инструменти, приготвяне на коктейли, гарнитури, работа с кафемашина, основи на баристиката. Ще бъдете идеално подготвени за коктейл - бармани. Учителите са едни от най - добрите в страната ни, доказали професионализма си и оторизирани от Световната Асоциация на Барманите. Получавате и безплатен учебник на български език. В края на обучението ще получите и международен сертификат на английски език, издаден от Световната Асоциация на Барманите и валиден в 59 държави. Сертификатът е безсрочен и е много подходящ за желаещите да работят като бармани на пасажерски кораби или в международни хотелски вериги.
Школа Б. организира също и бармански курсове за напреднали - Майсторски клас. Курсът е основно практика и включва всички иновации в барманството - както в България, така и по света.
Курс Управител на заведение - отново с международен сертификат от Световната Асоциация на Барманите, валиден в 59 държави. Този курс ви дава възможност да станете един успешен мениджър със знания във всички области.
Организираме и курсове по флеър (атрактивно барманство)+ сертификат от Световната Асоциация по Флеър (World Flair Association - W. F. A). Школа Б. е единствената оторизирана в страната да води такъв тип обучение и да издава сертификат.
Школата организира също и курсове за баристи (специалисти в приготвянето на кафе и кафе - напитки) + сертификат. Тази професия става все по - търсена - станете един от малкото баристи в България.
На някои от добрите курсисти съдействаме и за работа.
Школи Б. има във Варна, София и Велико Търново.
Подробности за всички обучения, както и повече информация за школата - можете да намерите в сайта ни или на посочения телефон.

Изпрати съобщение
до Школа за бармани Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ