verified
plus

Школа за бармани "Бар Мениджър" Със Сертификати / Лицензи Школа

Варна, България
Школи за бармани „Бар Мениджър“ са верига тренинг центрове, оторизирани от Международната Асоциация на Барманите. Независимо от Вашата възраст, опит и квалификация в школи за бармани „Бар Мениджър“ имате възможност да участвате в различни типове курсове. Ако не можете да определите сами – ние с удоволствие ще ви помогнем в избора кой курс е най-подходящ за Вас, предвид индивидуалните Ви качества и потребности.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 6158 пъти
Посетители: 2091
Последно онлайн: 06.07.23
Преподава по Преподава на Цена

Курсове за Бармани и сервитьори

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Сертификати, лицензи и грамоти на Школа за бармани "Бар Мениджър"
Школа за бармани
Школа за бармани

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за бармани "Бар Мениджър"

Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association - I. B. A.) организира курсове по класическо барманство (Коктейл - барман) в школи за бармани Бар Мениджър. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по - разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове барови инструменти, приготвяне на коктейли, гарнитури, работа с кафемашина, основи на баристиката. Ще бъдете идеално подготвени за коктейл - бармани. Учителите са едни от най - добрите в страната ни, доказали професионализма си и оторизирани от Световната Асоциация на Барманите. Получавате и безплатен учебник на български език. В края на обучението ще получите и международен сертификат на английски език, издаден от Световната Асоциация на Барманите и валиден в 64 държави. Сертификатът е безсрочен и е много подходящ за желаещите да работят като бармани на пасажерски кораби или в международни хотелски вериги. 
Школа Бар Мениджър организира също и бармански курсове за напреднали - Майсторски клас. Курсът е основно практика и включва всички иновации в барманството - както в България, така и по света. 
Курс Управител на заведение - отново с международен сертификат от Световната Асоциация на Барманите, валиден в 64 държави. Този курс ви дава възможност да станете един успешен мениджър със знания във всички области. 
Организираме и курсове по флеър (атрактивно барманство)+ сертификат от Световната Асоциация по Флеър (World Flair Association - W. F. A). Школа Бар Мениджър е единствената оторизирана в страната да води такъв тип обучение и да издава сертификат. 
Школата организира също и курсове за баристи (специалисти в приготвянето на кафе и кафе - напитки) + сертификат. Тази професия става все по - търсена - станете един от малкото баристи в България.
На някои от добрите курсисти съдействаме и за работа. 
Школи Бар Мениджър има във Варна, София и Велико Търново. 
Подробности за всички обучения, както и повече информация за школата - можете да намерите в сайта ни или на посочения телефон.

Галерия на Школа за бармани "Бар Мениджър"
Школа за бармани
Школа за бармани
Школа за бармани
Школа за бармани
Школа за бармани
Школа за бармани

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Школа за бармани "Бар Мениджър"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ