Регистрирай се
5.0
image
0898 487 249
Изпрати съобщение
 
verified
plus
УЧИТЕЛИ БГ дава възможност на всички потребители
да се свързват безплатно до 20.04.2020 г.

Школа за бармани Бар Мениджър Школа, Курсове

ул. „Странджа“ 45 , 9000 Варна, България map
в близост до бар "ДеЖаву"
0898 487 249
Школи за бармани „Бар Мениджър“ са верига тренинг центрове, оторизирани от Международната Асоциация на Барманите. Независимо от Вашата възраст, опит и квалификация в школи за бармани „Бар Мениджър“ имате възможност да участвате в различни типове курсове. Ако не можете да определите сами – ние с удоволствие ще ви помогнем в избора кой курс е най-подходящ за Вас, предвид индивидуалните Ви качества и потребности.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3638 пъти
Посетители: 1160
Последно онлайн: 06.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Курсове за Бармани и сервитьори

още »
цена по договаряне
Сертификати и грамоти на Школа за бармани Бар Мениджър
Допълнителна информация и професионален опит за Школа за бармани Бар Мениджър

Световната Асоциация на Барманите (International Bartenders Association - I. B. A.) организира курсове по класическо барманство (Коктейл - барман) в школи за бармани Бар Мениджър. Това не е просто поредното предложение за курс - обучението при нас е по - разширено, за да подготвим нашите курсисти идеално за работа не само в България, но и в чужбина. Основната цел на този курс е участниците да придобият ефикасни знания не само на теория, но и на практика. Ще получите не само теоретични знания за класификация на напитките и коктейлни рецепти, но и практически умения за различните методи на миксиране, сервиране, техники за продажби, общуване с клиента, подреждане на бар, работа с всички видове барови инструменти, приготвяне на коктейли, гарнитури, работа с кафемашина, основи на баристиката. Ще бъдете идеално подготвени за коктейл - бармани. Учителите са едни от най - добрите в страната ни, доказали професионализма си и оторизирани от Световната Асоциация на Барманите. Получавате и безплатен учебник на български език. В края на обучението ще получите и международен сертификат на английски език, издаден от Световната Асоциация на Барманите и валиден в 64 държави. Сертификатът е безсрочен и е много подходящ за желаещите да работят като бармани на пасажерски кораби или в международни хотелски вериги. 
Школа Бар Мениджър организира също и бармански курсове за напреднали - Майсторски клас. Курсът е основно практика и включва всички иновации в барманството - както в България, така и по света. 
Курс Управител на заведение - отново с международен сертификат от Световната Асоциация на Барманите, валиден в 64 държави. Този курс ви дава възможност да станете един успешен мениджър със знания във всички области. 
Организираме и курсове по флеър (атрактивно барманство)+ сертификат от Световната Асоциация по Флеър (World Flair Association - W. F. A). Школа Бар Мениджър е единствената оторизирана в страната да води такъв тип обучение и да издава сертификат. 
Школата организира също и курсове за баристи (специалисти в приготвянето на кафе и кафе - напитки) + сертификат. Тази професия става все по - търсена - станете един от малкото баристи в България.
На някои от добрите курсисти съдействаме и за работа. 
Школи Бар Мениджър има във Варна, София и Велико Търново. 
Подробности за всички обучения, както и повече информация за школата - можете да намерите в сайта ни или на посочения телефон.

Галерия на Школа за бармани Бар Мениджър
Изпрати съобщение
до Школа за бармани Бар Мениджър
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Школи по танци София
Уроци по Арабски език Варна
Онлайн обучение по Английски
Курсове по Английски език
История на България за кандидат студенти
Брейк уроци
Суинг танци Варна
Уроци по Английски Люлин
Нива Английски
Подготовка за матура по Математика
Уроци по Електрическа Китара
Футболни школи
Матура по БЕЛ за 12 клас
Уроци по Немски език София Младост
Web design уроци
Уроци по Салса за начинаещи
Йога хранене
Учене на Английски
Урок по Народни танци
Частни уроци по Немски език в Русе
Школа за Народни танци Бургас
Лицензирани курсове по Маникюр ноктопластики
Държавен зрелостен изпит по География
Уроци по Танго Пловдив
Английски език по метода Сугестопедия
Курсове по Математика за 3 клас
Учител по Химия София
Разговорен Немски
Уроци по Математика за 1 клас
Online уроци по Италиански
Уроци по Турски език София
Учител по Китара
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ