Регистрирай се
5.0
image
0896 678 798
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
gold
verified
plus

Школа по пеене "HighLight Singing Academy" Школа, Курсове

ул. „княз Борис I“ 135, 1000 София, България map
Филиал Стрелбище, ул. Хайдушка гора 93
0896 678 798
HighLight Singing Academy e професионалнa, частнa академия, специализирана в уроци по пеене във всички съвременни стилове. Академията е единствена по рода си в България, със сертифицирани вокални педагози от Institute for Vocal Advancement (IVA) и Modern Vocal Technique (MVT). Повече от 8 години, школата не спира да жъне успехи на българска и международна сцена. Това се дължи на оригиналната методика, която обединява класическия фундамент, съвременните надграждания и личния опит на преподавателите.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 354 пъти
Посетители: 172
Последно онлайн: 13.04.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Поп пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Пеене

още »
цена по договаряне

Уроци по Солфеж

още »
цена по договаряне

Уроци по Китара

още »
цена по договаряне

Уроци по Пиано

още »
цена по договаряне
Сертификати и грамоти на Школа по пеене "HighLight Singing Academy"
Допълнителна информация и професионален опит за Школа по пеене "HighLight Singing Academy"

Групови уроци:

Програма за публично говорене "Въздействай с гласа си"

Едномесечна програма за развиване и усъвършенстване качествата на гласа. В осем сесии ще разкрием и трансформираме вашия глас и ще се запознаете с истинската му сила да въздейства. Ще научите как да използвате инструмента си в пълния му блясък, с всички нюанси на цвета (тембъра), височина, сила, интонация и мелодия. Ще овладеете ритъма на говорене, темпо, артикулация, както и паузите, между изреченията и думите.

 

Научете повече и се включете:

Програма "Първи стъпки на артиста"

Основополагаща програма, подходяща за всички нива на обучение, целяща да запознае младите артисти. В програмата са включени: основни принципи при работа на сцена; култура на артиста в общуване с екипа; микрофонна, сценична техника и работа с озвучител; сценично присъствие и контакт с публика; разрешаване на възникнали казуси на сцена; основни принципи при записване в студио и по време на звукозапис; хигиена и грижа за гласа.

 

Програма "Аз, артистът"

Програма, специално създадена за подготвяне на артист-изпълнители, с продължителност три месеца. Тя е практическа и задълбочена, изградена върху различни аспекти, необходими на всеки изпълнител, за да бъде конкурентен в развиващия се музикален бизнес. Програмата включва: развиване на собствен стил; емоция в пеенето; танци и двигателна култура; сценична реч и артикулация; сценично присъствие и контакт с публиката; игра с камера и актьорски умения; изграждане на визия; интервю и самопредставяне; култура на общуване; социални умения и работа в екип; писане на музика.

 

Обучение по солфеж

Всеки изпълнител, желаещ да се занимава професионално с музика, трябва да владее езика ѝ – солфеж. В часовете по солфеж, ще развиете прецизен слух, чувство за ритъм, динамика, хармония и музикална памет. Тези познания не само ще подобрят значително прецизността на пеенето, но ще отворят нови хоризонти в интерпретацията и импровизацията в изпълнението ви.

 

Програма "Музикална интуиция"

Програма, в която учениците се учат да преодоляват собствените си бариери като изпълнители и да се доверяват на вътрешния си глас. С помощта на различни активности и упражнение, певците се уверяват, че всеки един може да импровизира въз основа на интуитивното си усещане за музика, ритъм и хармония.

 

Програма "Мини групи"

Вокална поп група, съставена от няколко солови певци, които обичат да пеят и танцуват заедно, да пеят на гласове, да развиват хармоничния си слух и да правят вокални, аранжирани песни, акапелно. В музикалната индустрия могат да бъдат назовани много успешни такива формации като Destiny’s Child, TLC, SWV, Little Mix и други.

 

Обучение по танцово изкуство

Всички ставаме свидетели как сценичното представяне на един певец, вече далеч не е само вокална техника и гласови възможности. Съвременната публика оценява цялостното представяне и емоция, която вижда и усеща.

 

Ето защо, ние в HighLight Singing Academy даваме възможност на бъдещите музикални звезди да изградят и подобрят двигателната си култура, да подчертаят и засилят емоцията от изпълнението си и чрез танц.

 

Как постигаме това – чрез ежеседмични занимания с модерни танцови техники, чиято цел е да развият чувството за ритъм, пластичност и координация в унисон с музикалното изпълнение.

Галерия на Школа по пеене "HighLight Singing Academy"
Изпрати съобщение
до Школа по пеене "HighLight Singing Academy"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
4.6
image
Арт школа С.
Школа, Курсове по Китара
София
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ