verified
plus

Школа по китара "Ла Мажор" Школа

София, България
Преподавам китара и музикална теория на начинаещи и напреднали. Имам специален интерес към работа с деца между 4 и 8 години и освен работата си в собствената си школа преподавам на малки деца в "Музикално училище на възглавници" на Модо България. Подготвям ученици и студенти за изпитите на Английските Кралски Музикални училища в България. Изпитите се провеждат ежегодно от английски преподаватели,. Издържалите успешно получават оригинални, издадени в Лондон сертификати за съответното ниво.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3576 пъти
Посетители: 1748
Последно онлайн: 10.04.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Китара

5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
20 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Школа по китара "Ла Мажор"

Анастас Михайлов MSc, DipABRSM
Музикален педагог,  психолог.

 

Роден в София, от 5 годишен свири на цигулка, а на 14 започва да се занимава с китара. Изучава класическа китара при маестро Д. Дойчинов и Р. Трифонов; блуз и рок китара при Г. Мирчевски; джаз импровизация при проф. С. Венков; хармония при проф. Д. Ошанов; солфеж, елементарна теория и пиано при доц. С. Чурукова, музикална теория, композиция и контрапункт при акад. Васил Казанджиев. През 1991 придобива квалификация преподавател по китара и музикални теоретични дисциплини, а през 1996 завършва СУ „Св. Кл. Охридски” с магистърска степен по психология. Квалифициран  инструменталист  и дипломиран преподавател по китара от Associated Board of the Royal Schools of Music.

 

Има специален интерес към работата с малки деца. Води  клас по китара в Музикално училище на възглавници на Модо България, работи и с по-големи ученици в ЧОУ Светлина.

 

В практиката си като психолог в продължение на години е групов водещ на различни социално-психологически обучителни програми. Включва се  като водещ или участник в специализирани тренинги в Испания, Италия, Холандия, Полша, Унгария, Сърбия, Русия и България. Основните му психологически интереси са в сферата на груповата работа.

 

Паралелно с това продължава професионалните си занимания с музика, изнася концерти с различни музикални формации в страната и чужбина. Участва в записи като изпълнител, аранжор и автор.

 

Разработва и публикува оригинални китарни аранжименти на българска народна музика. Създава собствени композиции и песни, както и адаптира произведения на Й.С. Бах и други автори за тамбура. Преподава китара и импровизация, разработва практически курс по музикална теория и хармония за китаристи, както и метод за начално обучение по китара. Член Дружеството на психолозите в България и МУЗИКАУТОР-Дружество на композитори, автори и музикални издатели за колективно управление на авторски права.

 

След лекция пред студентите на музикалния департамент на North West Regional College, ЛондонДери, Северна Ирландия 2014г.

Изпрати съобщение
до Школа по китара "Ла Мажор"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ