Регистрирай се
verified
plus

Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С. Школа, Курсове

Пловдив, България
Школа "С." е създадена през 2011 г. В нея учат деца от 3 до 15 години. Това е място, различно от всички останали. В спокойна и красива среда децата научават много - с лекота и радост. А вдъхновените ни учители, с любов и внимание, предразполагат децата да разкрият неограничения си потенциал. Добрата атмосфера в школата създава условия за разгръщане на творческите им заложби. Подкрепени от учителите си те развиват и обогатяват себе си, като учат с много радост и усмивки.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1076 пъти
Посетители: 632
Последно онлайн: 25.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Изобразително изкуство

още »
8 лв.
90мин.

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне

Уроци по Живопис

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Руски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Допълнителна информация и професионален опит за Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.

Aнглийски език за деца  3 · · · 6  години.

 

Изучаването на нов език е обогатяващо преживяване за малките деца, те могат само да спечелят от това чудесно приключение. Защо е толкова важно да се изучава чужд език от ранна детска възраст? За да се използва предимството и пълния потенциал на малките деца. Възприемането на нови непознати звуци тренира съзнателното им слушане, което помага на учещите деца да обръщат по-голямо внимание на родния си език.

 

Ранното чуждоезиково обучение отваря съзнанието, а освен това помага да се преодолее страха от ученето на чужди езици и свързаните с това трудности. Дори и да не продължи изучаването на същия чужд език в училище, усилието, което е положило детето за изучаване на чужд език в предучилищна възраст ще му е полезно в бъдеще. Чуждият език е предизвикателство, материалите, с които се работи са приятни и интересни. Няма данни ранното чуждоезиково обучение да причинява реални проблеми в усвояването и използването на майчиния език след навършване на 36 месечна възраст. Напротив, засилва се ясното осъзнаване на звука и ритъма на различните езици, предпоставка за много по-бързо и лесно усвояване на чужди езици.

 

Aнглийски език за деца  I · · · IV  клас.

 

Внимателно и отговорно градираме четирите езикови умения. Обучението е интерактивно, с вдъхновяващи герои и текстове, които интригуват децата и ги въвличат в активно учене. Групите се сформират след определяне на нивото на всяко дете след събеседване и входен тест при необходимост. Учебната година започва на 1 октомври и завършва в края на май. В разпределението на часовете не са включени ваканциите и националните празници. Учебният комплект включва учебник и учебна тетрадка с пълноцветен печат, CD и учебно DVD.

 

Децата участват в редица проекти, събития и празници през цялата учебна година, което прави обучението още по-привлекателно и стимулиращо.

 

Aнглийски език за деца  V · · · VII  клас.

 

Курсовете за тийнейджъри се базират на Общата Европейска рамка. Всеки ученик има свое портфолио, където се съхраняват всички писмени работи, проекти, тестове и картата за постиженията.

Обучението развива на по-високо ниво умения за презентиране и дава възможност на учениците да работят по проекти, свързани с реалните интереси на тази възрастова група. Уроците с Native Speakers са изключително ползотворни за развитието и усъвършенстването на комуникативните умения.

Oбучението дава солидна основа за полагане на международни изпити в гимназиалния курс.

 

Руски език за деца в предучилищна възраст (навършили 5 години) и ученици.

 

Интересно, забавно и мотивиращо обучение. Работим върху развитие на четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Уменията се надграждат естествено посредством игри, песни, рисуване и популярни приказки и филмчета и са съобразени с възрастта на децата. Използвме голям обем допълнителни материали и интернет ресурси. В края на всеки курс учениците получават сертификати за завършено ниво.

 

Сертификатни курсове за деца и ученици.

 

Осигурете добър старт на вашето дете в изучаването на английски език. Изпитите на Кеймбридж за деца са серия от мотивиращи изпити по англ. език, специално създадени за деца. Те са на 3 нива: Starters, Movers, Flyers за деца от 7 до 12 години.

 

Школата е подготвителен център за сертификатните изпити на Кеймбридж. Вече няколко години успешно подготвяме деца за тази престижна диплома.

 

За деца над 12 години - изпити KET, PET

 

Ние можем да подготвим вашето дете за изпитите на Кеймбридж, както и да осигурим пълна подкрепа в избора на изпитен център и регистрация.

 

Школа "Изобразително изкуство" за деца и възрастни.

 

Всеки има творчески таланти, но не всеки от нас ги забелязва и се опитва да ги развие. За да разберете в какво наистина сте добри и какво обичате да правите, трябва да имате време да опитате различни неща. Най-различни - рисуване, градинарство, моделиране, писане на стихове, отглеждане на цветя. Когато правите това, което обичате, не е ли това истинско щастие?

 

Какво предлагаме?

 

- Рисуване и живопис за деца 5-15 години

Занимания за изучаване и овладяване на изобразителния процес, които преде всичко развиват творческите способности на всяко дете и запознават с историята на изкуствата. В часовете по рисуване ще се научиш да поставяш идея и послание при изграждането на една картина, ще работиш върху композиция, скициране, избор на цвят и форма за изразяване на идеята, ще рисуваш по натура и по поставена тема. А също ще имаш възможността да се запознаеш с деца като теб като участваш в пленери и изложби.

 

- Подготовка по изобразително изкуство за средните училища по изкуствата и за училища с приемен изпит по рисуване

Тук ще получиш специализирана подготовка и ще усъвършенстваш уменията си за успешно представяне на изпитите.

 

- Арт занимания за възрастни любители

Открийте своя талант и се насладете на приятно оползотворено време. В курса на обучение ще овладеете живописни и графични изразни средства и техники. Ще се учите на композиране в изобразителното пространство, на намиране на баланс между пропорции, форма и цвят в творбата. Ще придобиете умение да създавате триизмерен образ чрез перспектива и светлосянка, И най- важното - ще ви помогнем да формирате собствено творческо себеизразяване.

 

Индивидуални езикови програми за деца и възрастни.

 

Ако вашето дете или вие имате специфични потребности, а графикът ви не позволява включване в група или просто сте от хората, които обичат да учат сами – възползвайте се от пакетните ни предложения с големи отстъпки.

 

Подготовка за матура - Английски и български език за зрелостници.

 

Школата ни организира курсове за подготовка по български и английски език за зрелостни изпити. Курсът тренира всички умения, включени във формата на матурата. Обучението е в малки групи или индивидуално. 

Галерия на Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ