Регистрирай се
verified
plus

Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С. Школа, Курсове

Пловдив, България
Школа "С." е създадена през 2011 г. В нея учат деца от 3 до 15 години. Това е място, различно от всички останали. В спокойна и красива среда децата научават много - с лекота и радост. А вдъхновените ни учители, с любов и внимание, предразполагат децата да разкрият неограничения си потенциал. Добрата атмосфера в школата създава условия за разгръщане на творческите им заложби. Подкрепени от учителите си те развиват и обогатяват себе си, като учат с много радост и усмивки.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 946 пъти
Посетители: 569
Последно онлайн: 12.11.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Изобразително изкуство

още »
8 лв.
90мин.

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по Рисуване

още »
цена по договаряне

Уроци по Живопис

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Руски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Допълнителна информация и професионален опит за Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.

Aнглийски език за деца  3 · · · 6  години.

 

Изучаването на нов език е обогатяващо преживяване за малките деца, те могат само да спечелят от това чудесно приключение. Защо е толкова важно да се изучава чужд език от ранна детска възраст? За да се използва предимството и пълния потенциал на малките деца. Възприемането на нови непознати звуци тренира съзнателното им слушане, което помага на учещите деца да обръщат по-голямо внимание на родния си език.

 

Ранното чуждоезиково обучение отваря съзнанието, а освен това помага да се преодолее страха от ученето на чужди езици и свързаните с това трудности. Дори и да не продължи изучаването на същия чужд език в училище, усилието, което е положило детето за изучаване на чужд език в предучилищна възраст ще му е полезно в бъдеще. Чуждият език е предизвикателство, материалите, с които се работи са приятни и интересни. Няма данни ранното чуждоезиково обучение да причинява реални проблеми в усвояването и използването на майчиния език след навършване на 36 месечна възраст. Напротив, засилва се ясното осъзнаване на звука и ритъма на различните езици, предпоставка за много по-бързо и лесно усвояване на чужди езици.

 

Aнглийски език за деца  I · · · IV  клас.

 

Внимателно и отговорно градираме четирите езикови умения. Обучението е интерактивно, с вдъхновяващи герои и текстове, които интригуват децата и ги въвличат в активно учене. Групите се сформират след определяне на нивото на всяко дете след събеседване и входен тест при необходимост. Учебната година започва на 1 октомври и завършва в края на май. В разпределението на часовете не са включени ваканциите и националните празници. Учебният комплект включва учебник и учебна тетрадка с пълноцветен печат, CD и учебно DVD.

 

Децата участват в редица проекти, събития и празници през цялата учебна година, което прави обучението още по-привлекателно и стимулиращо.

 

Aнглийски език за деца  V · · · VII  клас.

 

Курсовете за тийнейджъри се базират на Общата Европейска рамка. Всеки ученик има свое портфолио, където се съхраняват всички писмени работи, проекти, тестове и картата за постиженията.

Обучението развива на по-високо ниво умения за презентиране и дава възможност на учениците да работят по проекти, свързани с реалните интереси на тази възрастова група. Уроците с Native Speakers са изключително ползотворни за развитието и усъвършенстването на комуникативните умения.

Oбучението дава солидна основа за полагане на международни изпити в гимназиалния курс.

 

Руски език за деца в предучилищна възраст (навършили 5 години) и ученици.

 

Интересно, забавно и мотивиращо обучение. Работим върху развитие на четирите езикови умения – четене, писане, слушане и говорене. Уменията се надграждат естествено посредством игри, песни, рисуване и популярни приказки и филмчета и са съобразени с възрастта на децата. Използвме голям обем допълнителни материали и интернет ресурси. В края на всеки курс учениците получават сертификати за завършено ниво.

 

Сертификатни курсове за деца и ученици.

 

Осигурете добър старт на вашето дете в изучаването на английски език. Изпитите на Кеймбридж за деца са серия от мотивиращи изпити по англ. език, специално създадени за деца. Те са на 3 нива: Starters, Movers, Flyers за деца от 7 до 12 години.

 

Школата е подготвителен център за сертификатните изпити на Кеймбридж. Вече няколко години успешно подготвяме деца за тази престижна диплома.

 

За деца над 12 години - изпити KET, PET

 

Ние можем да подготвим вашето дете за изпитите на Кеймбридж, както и да осигурим пълна подкрепа в избора на изпитен център и регистрация.

 

Школа "Изобразително изкуство" за деца и възрастни.

 

Всеки има творчески таланти, но не всеки от нас ги забелязва и се опитва да ги развие. За да разберете в какво наистина сте добри и какво обичате да правите, трябва да имате време да опитате различни неща. Най-различни - рисуване, градинарство, моделиране, писане на стихове, отглеждане на цветя. Когато правите това, което обичате, не е ли това истинско щастие?

 

Какво предлагаме?

 

- Рисуване и живопис за деца 5-15 години

Занимания за изучаване и овладяване на изобразителния процес, които преде всичко развиват творческите способности на всяко дете и запознават с историята на изкуствата. В часовете по рисуване ще се научиш да поставяш идея и послание при изграждането на една картина, ще работиш върху композиция, скициране, избор на цвят и форма за изразяване на идеята, ще рисуваш по натура и по поставена тема. А също ще имаш възможността да се запознаеш с деца като теб като участваш в пленери и изложби.

 

- Подготовка по изобразително изкуство за средните училища по изкуствата и за училища с приемен изпит по рисуване

Тук ще получиш специализирана подготовка и ще усъвършенстваш уменията си за успешно представяне на изпитите.

 

- Арт занимания за възрастни любители

Открийте своя талант и се насладете на приятно оползотворено време. В курса на обучение ще овладеете живописни и графични изразни средства и техники. Ще се учите на композиране в изобразителното пространство, на намиране на баланс между пропорции, форма и цвят в творбата. Ще придобиете умение да създавате триизмерен образ чрез перспектива и светлосянка, И най- важното - ще ви помогнем да формирате собствено творческо себеизразяване.

 

Индивидуални езикови програми за деца и възрастни.

 

Ако вашето дете или вие имате специфични потребности, а графикът ви не позволява включване в група или просто сте от хората, които обичат да учат сами – възползвайте се от пакетните ни предложения с големи отстъпки.

 

Подготовка за матура - Английски и български език за зрелостници.

 

Школата ни организира курсове за подготовка по български и английски език за зрелостни изпити. Курсът тренира всички умения, включени във формата на матурата. Обучението е в малки групи или индивидуално. 

Галерия на Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Школа по езиково обучение и изобразително изкуство С.
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Козметични курсове София
Индивидуално обучение по Английски език в София
Частни детски градини Хиподрума
Аз мога повече Немски език
Курсове в Русе
Танцови школи София
Уроци по Рисуване онлайн
Тестове за матура по БЕЛ
Уроци по Биология София
Курс по Дизайн
Частни уроци по Френски Пловдив
Школа за Модерни танци Бургас
Сугестопедия Английски София
Уроци по Музика за 7 клас
Уроци по Салса Бургас
Уроци за начинаещи по Английски език
Частни уроци по Английски в Овча Купел
Уроци по Биология и Химия Пловдив
Ит обучение
Онлайн уроци по Френски език
Swing танци Пловдив
Английски език за начинаещи онлайн
Курс по Сладкарство
Онлайн Немски език
Френски за деца
Италиански език Пловдив
Испански танци
Курс по Маникюр
Езикови школи Пловдив цени
Курс по Рисуване за възрастни
Курс по Френски език Варна
Уроци по Английски език Надежда
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ