verified
plus

Салса клуб "Амигос" Школа

Русе, България
САЛСА КЛУБ АМИГОС - името само говори за себе си, място където вски може да се научи да танцува и забавлява, да намери приятели и да направи животът си много по разнообразен и смислен.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3833 пъти
Посетители: 1622
Последно онлайн: 16.10.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Салса

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци по бачата

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Уроци по Кизомба

17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
още »
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Салса клуб "Амигос"

Ние сме Иво и Силвия!


Танцуваме от края на 2006 г. в първият създаден клуб по Салса в Русе,който за съжаление не просъществува дълго. Завладени от ритъма на латино музиката ние не престанахме да търсим възможности да продължим да танцуваме обикаляйки различни събития както в България така и в чужбина.Създаването на клуба води началото си от група ентусиасти от 10-12 човека ,които ни дадоха увереността,че можем сами да създадем свой клуб и място където да се учим и забавляваме.Името на клуба ни само говори за хората,които са част от него.Ние сме Амигос– приятели, обединени от желанието да танцуват. При нас не е от значение колко различни по възраст,професия и интереси са хората,защото всички имат една обща страст – салсата.Важно е също тези хора да са истински чисти и позитивни ,без маски защото танцът е изкуство и не търпи лицемерие и фалш..В началото на 2010 г.в България бе пренесен един нов екзотичен танц ,чиято родина е Ангола-Кизомба.Човекът ,който пръв ни показа този невероятен танц и стана наш добър приятел се казва Гаро Узунян.От тогава до днес ние не спираме да се учим,развиваме и преподаваме магията на Кизомба ,както в България така и чужбина.В нашият клуб се преподава салса кубана,ел ей стайл,бачата,ча ча и кизомба.


Ние се опитвамe да предадeм усещането и магията на всички тези танци в гр. Русе, за да продължи да се разраства това общество. За нас най-важното е всеки да разбере посланието на тези танци - в него няма ограничения, защото са социални  и дават възможност на всеки един ентусиаст да се забавлява.

Изпрати съобщение
до Салса клуб "Амигос"
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ