Регистрирай се
5.0
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 2 потребители
verified
plus

Ружа М. Учител

Пловдив, България
Езиците и тяхното изучаване са моята страст. Преподаването за мен е начин да споделя с останалите любовта си към словото, както и знанията, които имам и непрестанно развивам. При нужда от уроци по италиански език или български език за чужденци, можете да се свържете с мен на тел. тел: *** (Viber, WhatsApp)
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 1517 пъти
Посетители: 943
Последно онлайн: 10.04.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Италиански език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български за чужденци

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Ружа М.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ЕГ "Иван Вазов" Пловдив Италиански език Гимназия
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Педагогика на обучението по италиански и български език Бакалавър
Болонски университет - Alma Mater Studiorum Форли, Италия Езиково и междукултурно посредничество Бакалавър по програма Erasmus+
Допълнителна информация и професионален опит за Ружа М.

Предлагам уроци по италиански език и български език за чужденци - онлайн или на живо в гр. Пловдив. Занимавам се с италиански от 10 години, като започнах интензивното му изучаване в ЕГ "Иван Вазов". В последствие записах българска и италианска филология в Пловдивския университет, като в рамките на следването си имах щастието да уча и в най-стария университет в Европа - Болонския. Завърших бакалавърската си степен с дипломна работа за клишетата в съвременния български език, като се съсредоточих върху шаблонните фрази в "учителския речник". Темата за мен е от особен интерес и с проучването си целях преди всичко да разбера кои от повтарящите се изрази при преподавателите имат силата да мотивират и кои да демотивират съвременния ученик. Възприемам учителската дейност не толкова като професия колкото като призвание. Вярвам, че придобиването на знания трябва да носи удовлетворение и че всеки обучаем има нужда от индивидуален подход и внимание. За мен е истинско удоволствие да изучавам различни езици, защото словото има ключова роля в човешкия живот. Работя с възрастни, студенти и ученици, като постепенно желая да се фокусирам и върху занимания с деца в предучилищна възраст.

Напишете ми съобщение или позвънете на телефон тел: *** (Viber, WhatsApp) или пък се свържете с мен чрез имейл ***@*** за вашите уроци по италиански език или български език за чужденци! 

Галерия на Ружа М.
Ружа М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Ружа М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ