verified
plus

Ружа М. Учител

Пловдив, България
Езиците и тяхното изучаване са моята страст. Преподаването за мен е начин да споделя с останалите любовта си към словото, както и знанията, които имам и непрестанно развивам. При нужда от уроци по италиански език или български език за чужденци, можете да се свържете с мен на тел. тел: *** (Viber, WhatsApp, Telegram)
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4678 пъти
Посетители: 2114
Последно онлайн: 20.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Италиански език

НВО
Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
още »
Кандидат-студенти
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български за чужденци

Кандидат-студенти
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
ЕГ "Иван Вазов" Пловдив Италиански език Гимназия
ПУ "Паисий Хилендарски" Пловдив Педагогика на обучението по италиански и български език Бакалавър
Болонски университет - Alma Mater Studiorum Форли, Италия Езиково и междукултурно посредничество Бакалавър по програма Erasmus+
Допълнителна информация и професионален опит за Ружа М.

Занимавам се с италиански повече от 10 години, като започнах интензивното му изучаване в ЕГ "Иван Вазов". В последствие записах българска и италианска филология в Пловдивския университет, като в рамките на следването ми имах щастието да уча и в най-стария университет в Европа - Болонския. Завърших бакалавърската си степен с дипломна работа за клишетата в съвременния български език, като се съсредоточих върху шаблонните фрази в "учителския речник". Темата за мен е от особен интерес и с проучването си целях преди всичко да разбера кои от повтарящите се изрази при преподавателите имат силата да мотивират и кои да демотивират съвременния ученик. Възприемам учителската дейност не толкова като професия колкото като призвание. Вярвам, че придобиването на знания трябва да носи удовлетворение и че всеки обучаем има нужда от индивидуален подход и внимание. За мен е истинско удоволствие да изучавам различни езици, защото словото има ключова роля в човешкия живот.

Предлагам уроци по италиански език и български език за чужденци - онлайн или на живо в гр. Пловдив. Работя индивидуално и в малки групи с възрастни, студенти и ученици. В момента преподавам и в гимназията, на която съм възпитаничка. В бъдеще желая да се фокусирам върху занимания с деца в предучилищна възраст. 

Напишете ми съобщение или позвънете на телефон тел: *** (Viber, WhatsApp, Telegram) или пък се свържете с мен чрез имейл ***@*** за вашите уроци по италиански език или български език за чужденци! 

Галерия на Ружа М.
Ружа М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Ружа М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ