Регистрирай се
5.0
image
0885 641 018
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Работилничка за умения "Моливия" Занималня

ул. „Нишава“ 116 , 1404 София, България map
0885 641 018
Работилничка за умения "Моливия" е учебен център за деца от предучилищна група до 4 кл. В учебно време функционира като полудневна занималня, а през ваканциите като целодневна. - Интересни уроци по английски език за деца 3-6 год. - Музикални уроци за най- малките - Пиано - Подготовка за НВО след 7- ми клас
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 345 пъти
Посетители: 228
Последно онлайн: 24.06.19
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Работилничка за умения "Моливия"
Допълнителна информация и професионален опит за Работилничка за умения "Моливия"

Работилничка за умения „Моливия” е проект, сътворен с много желание и мисъл за децата. Това е място, където малки и малко по- големи могат да учат в реален контекст и дори да открият интердисциплинарните връзки между различните учебни предмети-  чрез експерименти и собствени активности, които по естествен начин водят до изграждане на правилни концепции за понятия, предмети, явления по темите, застъпени в учебния план. Както е видно от името, изключително внимание се обръща на уменията, тъй като именно те правят възможна връзката между теорията и практиката.

 

Работилничка за умения „Моливия” не е типичната следучилищна или лятна занималня, в която се пишат скучни домашни и след това се дават още допълнителни задачи. Тук е уютно място, където всеки има възможност да работи със своето индивидуално темпо, да почива при нужда и сам да организира своята работа. Малките групи позволяват индивидуална работа, а това от своя страна гарантира добри резултати и щастливи деца.

   През уикендите Работилничка за умения „Моливия” се превръща в чудно местенце, отворено дори и за най- малките, за които се провеждат регулярни музикални уроци на нашето класическо пиано, както и най- интересните часове по английски език ! По- големите могат да посещават занимания по състезателна математика, индивидуални уроци по пиано и курсове по математика и български език за НВО след 7- ми клас.

Екипът е от млади и мотивирани професионалисти, включително и докторант в областта на началната педагогика с изключително дълбоки познания за добри практики и методики в областта на образованието.

Галерия на Работилничка за умения "Моливия"
Изпрати съобщение
до Работилничка за умения "Моливия"
Докладвай нередност

Отзиви


Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече