Регистрирай се
5.0
image
0899 414 408
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 5 потребители
platinum
verified
plus

Ясемин Юсуф Учител

София, България map
онлайн
0899 414 408
Здравейте! Казвам се Ясемин и ще се радвам да бъда Вашият учител по английски език! Бакалавър съм по специалност Английска филология в Софийския университет. С радост ще помогна на тези от вас, които искат да подобрят своето писмено и говоримо ниво на владеене на английския език. Преподавам онлайн уроци за възрастни. Материалите са свързани с бизнес средата и акцентират върху уменията за говорене и произношение, с цел да се чувствате уверени, когато общувате на английски.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 3799 пъти
Посетители: 1783
Последно онлайн: 25.09.21
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
20 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Английска филология Бакалавър 2018
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Бизнес администрация Магистър 2019
Сертификати и грамоти на Ясемин Юсуф
Допълнителна информация и професионален опит за Ясемин Юсуф

Здравейте!

 

Казвам се Ясемин и ще се радвам да бъда Вашият учител по английски език!

 

За мен:

Бакалавър съм по специалност Английска филология в Софийския университет. Аз съм дружелюбен, точен, креативен и ентусиазиран преподавател. С радост ще помогна и на тези от вас, които искат да подобрят своето писмено и говоримо ниво на владеене на английския език. Имам опит в работата с възрастни и деца, както и онлайн обучението. 

 

За уроците:

Предлагам групови и индивидуални уроци. Уроците са изцяло онлайн и в удобно за Вас време, което ще уточним предварително. Цената е 20 лв за индивидуален урок и 15 ако сте в група с друг курсист на Вашето ниво. Обучението обхваща 5 нива (от А1 до C1) и е изцяло съобразено с изискванията на Eвропейската езикова рамка за владеене на езици. 

 

Системата, по която работя в часовете е насочена към възрастната аудитория и съдържа материали, свързани с бизнес средата. Ще придобиете важни за 21ви век умения като планиране и изнасяне на презентации на теми, значими за Вас и ще се чувствате уверени, когато общувате на английски. Системата фокусира върху развиване на уменията за говорене и произношение. Обръща се специално внимание на активирането на уменията на устната публична реч, което подготвя учащите да общуват уверено във всяка житейска ситуация ситуация, както и в академична или междукултурна среда.

 

 

 

Първият урок е пробен и БЕЗПЛАТЕН. За въпроси и заявки, моля свържете се с мен на посеочения телефон.

 

Благодаря! :)

Галерия на Ясемин Юсуф
Изпрати съобщение
до Ясемин Юсуф
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ