verified
plus

Яна М. Учител

София, България
Здравейте! Казвам се Яна М. и съм инж. - технолог в хранителната промишленост и учител по химия. Предлагам индивидуални уроци по химия и човекът и природата за ученици от 5 до 10 клас. Химията е приятна наука с изключително значение, но разбирането и осмисляне на материала не е еднакво за всеки ученик. Целта на уроците е попълване на пропуските, допълнително разясняване на учебния материал, посредством повече задачи и упражнения. Подходът към всеки ученик е съобразен с неговите знания.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 92 пъти
Посетители: 77
Последно онлайн: 07.04.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Химия

5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Човекът и природата

5 - 8 клас
9 - 12 годишни
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Св. Климент Охридски" София Учител по химия Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Яна М.

Личният ми опит показва, че ученици, които осмислят учебния материал и боравят с лекота с понятията са много по-мотивирани, по-уверени във възможностите си и имат желание да постигат по-високи резултати. Тези ученици много бързо започват да разбират съдържанието на темите и се променя отношението им към изучаването на предмета. Те знаят повече, могат да решават проблеми и задачи. Отвращението, страхът и скуката, с които са посещавали часовете по химия се заменят с далеч по-приятни чувства.

Изпрати съобщение
до Яна М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ