Регистрирай се
5.0
image
0895 500 602
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 5 потребители
gold
verified
plus

Присила Лазарова Учител

ж.к Младост 4 425А, София, България map
Блок 425А, партер - Образователен център Мелиус
0895 500 602
Здравейте! Аз съм учителка по български и английски език, завършила специалност "Българска филология" в СУ "Св. Климент Охридски". Управител съм на "Образователен център Мелиус", в който осъществявам групови обучения в малки групи по български и английски език, както и индивидуално обучение и по двата предмета! Заповядайте в офиса ми в ж.к. Младост 4, бл. 425А, партер, за да намерим най-доброто решение за Вас или за Вашето дете!
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 5459 пъти
Посетители: 3122
Последно онлайн: 22.07.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Английски език

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Свети Климент Охридски" София Българска филология Бакалавър 2018
Сертификати и грамоти на Присила Лазарова
Допълнителна информация и професионален опит за Присила Лазарова

      Образователен център „Мелиус“ е специализиран в подготовката на учениците от 6-ти и 7-ми клас, на които предстои да държат матура (НВО) по български език и литература, както и в езиковото обучение по английски език за всякакви възрасти. Офисът ни в Младост 4 - https://ecmelius.com/kontakti/ е модерно оборудван и предлага чудесни условия за провеждане на часовете. Работата се осъществява посредством нови и адаптирани учебни системи, които покриват изцяло изискванията на външните оценявания и изпитите за сертификати. Интерактивното обучение и богатият набор от материали, с които центърът разполага, гарантират бързо и дълготрайно усвояване на новите знания. Предлагаме  индивидуално обучение, в което заедно решаваме как да разпределим закупените от Вас часове. Друг огромен плюс е, че разполагате с цялото внимание на Вашия учител! 

     Индивидуалното обучение е специфична форма на обучение, която осигурява максимална концентрация на ученика и гарантира ефективното усвояване на знанията. Ако мислите, че детето Ви няма да се интегрира в групата, или работи с различно темпо от колективното, то индивидуалното обучение е правилният избор за Вас! Друг плюс на тази форма е, че можем заедно да определим броя часове на седмица спрямо темпото на работа. Така разполагате изцяло с вниманието на учителя, който адаптира материала според спецификите на ученика.  Предлагаме различни пакети с брой часове, което разширява възможностите Ви за избор. Ако имате нужда от професионален съвет относно необходимия хорариум или имате въпроси, свързани със самата форма на обучение – свържете се с нас.

Ние работим за Вашето спокойствие и за успеха на учениците си!Свържете се с нас чрез формата за Online записвания на сайта ни - www.ecmelius.com , или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си вОбразователен център Мелиус!

Позволете на децата си да съградят стабилни основи за своето бъдеще и не забравяйте, че инвестицията в знания винаги е с най-добрата лихва!

За повече информация - разгледайте сайта ни www.ecmelius.com и ни потърсете на телефон 0895 500 602. 

 

Изпрати съобщение
до Присила Лазарова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ