Регистрирай се
4.8
image
0895 500 602
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 4 потребители
platinum
verified
plus

Присила Лазарова Учител

бул. „Александър Малинов“ 79а, 1715 София, България map
ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов 79А
0895 500 602
Здравейте! Аз съм учителка по български и английски език, завършила специалност "Българска филология" в СУ "Св. Климент Охридски". Управител съм на "Образователен център Мелиус", в който осъществявам групови обучения в малки групи по български и английски език, както и индивидуално обучение и по двата предмета! Заповядайте в офиса ми в ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов 79А, за да намерим най-доброто решение за Вас или за Вашето дете!
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 4154 пъти
Посетители: 2527
Последно онлайн: 09.04.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски университет "Свети Климент Охридски" София Българска филология Бакалавър 2018
Сертификати и грамоти на Присила Лазарова
Допълнителна информация и професионален опит за Присила Лазарова

      Образователен център „Мелиус“ е специализиран в подготовката на учениците от 6-ти и 7-ми клас, на които предстои да държат матура (НВО) по български език и литература, както и в езиковото обучение по английски език за всякакви възрасти. Офисът ни в Младост 4, на бул. Александър Малинов 79А, е модерно оборудван и предлага чудесни условия за провеждане на часовете. Работата се осъществява посредством нови и адаптирани учебни системи, които покриват изцяло изискванията на външните оценявания и изпитите за сертификати. Интерактивното обучение и богатият набор от материали, с които центърът разполага, гарантират бързо и дълготрайно усвояване на новите знания. Предлагаме  индивидуално обучение, в което заедно решаваме как да разпределим закупените от Вас часове. Друг огромен плюс е, че разполагате с цялото внимание на Вашия учител! 

     Индивидуалното обучение е специфична форма на обучение, която осигурява максимална концентрация на ученика и гарантира ефективното усвояване на знанията. Ако мислите, че детето Ви няма да се интегрира в групата, или работи с различно темпо от колективното, то индивидуалното обучение е правилният избор за Вас! Друг плюс на тази форма е, че можем заедно да определим броя часове на седмица спрямо темпото на работа. Така разполагате изцяло с вниманието на учителя, който адаптира материала според спецификите на ученика.  Предлагаме различни пакети с брой часове, което разширява възможностите Ви за избор. Ако имате нужда от професионален съвет относно необходимия хорариум или имате въпроси, свързани със самата форма на обучение – свържете се с нас.

Ние работим за Вашето спокойствие и за успеха на учениците си!Свържете се с нас чрез формата за Online записвания на сайта ни - www.ecmelius.com , или ни потърсете чрез дадените контакти, за да запазите мястото си вОбразователен център Мелиус!

Позволете на децата си да съградят стабилни основи за своето бъдеще и не забравяйте, че инвестицията в знания винаги е с най-добрата лихва!

За повече информация - разгледайте сайта ни www.ecmelius.com и ни потърсете на телефон 0895 500 602. 

 

Изпрати съобщение
до Присила Лазарова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ