verified
plus

Петя Д. Учител

София, България
Учител по английски език в град София.
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3899 пъти
Посетители: 1450
Последно онлайн: 09.05.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
цена по договаряне
Допълнителни умения на Петя Д.
Решаване на домашни
Специална педагогика
Образование Град Специалност Степен Випуск
СУ "Св. Климент Охридски" София Английска филология Бакалавър 2004
СУ "Св. Климент Охридски" София Електронни медии Магистър 2007
Допълнителна информация и професионален опит за Петя Д.

Давам уроци по английски език на ученици - помощ с учебния материал, наваксване на пропуски.

 

Дипломиран филолог съм и имам опит като преподавател около 12 години с ученици между 9 и 17 годишна възраст, възрастни и фирмено обучение по моя система и подход.

В практиката си не веднъж съм виждала как стопените надежди, дали на самия човек или родителите на даден ученик, се разсейват, а той добива увереност и може дори да се издигне от най-слаб по предмета до отличник.

В работата търся различни творчески и психологически подходи, за да се усвоява материала с лекота, докато учениците се забавляват, а с времето завишават увереността си.

Работя така, че материалът да се усвоява в час и да се ограничи нуждата от домашна.

Работила съм с различни учебни системи като - Hello, Friends and family, English world, Insight, English in mind, Project, My space, Focus, New English File, New Headway, Legacy

Цената на урока стандартно е 25 лв за 40 Мин, което прави занятие от 2 уч.часа (80 Мин) - 50 лв. Ако обучаващите се са двама, цената за всеки е - 35 лв за 2 уч.часа.

За разговорен английски, часовете са по 60 Мин и цената се определя според търсенията на ученика, но стандартно - 40 лв за 60 Мин.

За фирмено и групово обучение, цената се договаря. Специално с фирми работя по начин, който допуска дори ученици от коренно различни нива да работят заедно и неусетно и ефективно да усвояват материала и да затвърждават навиците си в използването на английската граматика. 

Лятото може да се използва за наваксване на пропуските на детето, ако е имало такива през годината и да се мине наново учебния материал с индивидуално темпо. Препоръчвам 2 занятия на седмица, ако пропуските са повече, може 3, но не повече.

 

При интерес, свържете се с мен по телефона. Работя с ограничен брой ученици. Не взимам ученици събота и неделя. Най-късно взимам часове с начален час 17:30 ч.

Посочените цени са за онлайн уроци в zoom. Работя предимно така, но има възможност, при удобни условия, частните уроци да са присъствени също.

Изпрати съобщение
до Петя Д.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ