verified
plus

Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" Училище

Чавдар, България
Учебното заведение заема централно място в образователната система на Общината. Нашата учебна среда вдъхновява самоусъвършенстването: Развива творчеството. Изгражда основите за обучение. Използва установени методологии за индивидуално обучение на всяко едно дете. Развива способността на всяко дете да достигне своя пълен потенциал.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1285 пъти
Посетители: 543
Последно онлайн: 27.11.20
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий"

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви. 

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

Галерия на Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
Основно училище
Основно училище
Основно училище

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Основно училище "Св. Св. Кирил и Методий"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ