Регистрирай се
verified
plus

Обучителен център С. Школа, Курсове

София, България
С. ЕООД обединява екип от доказани експерти в различни области, които разработват и провеждат интердисциплинарни, иновативни и практически обучения. Специализираме в областта на неформалното образование, създаваме разнообразни тренинг решения, основаващи се на ролеви игри, симулации, работилници, учене чрез опит и преживяване, както и обучения за повишаване квалификацията. Едновременно преподаваме, адаптираме и използваме най-новите методики и подходи.
Място:
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 968 пъти
Посетители: 442
Последно онлайн: 24.01.18
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Организационно развитие

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Обучителен център С.

ОБУЧЕНИЯ

Предложените програми са предназначени за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти и са включени в информационния регистър на МОН, одобрени със заповед на министъра на образованието. Програмите са подходящи за различни педагогически специалисти (предучилищно образование, целодневна организация,  начален, прогимназиален и гимназиален етап), педагогически съветници, психолози, логопеди, рехабилитатори, ресурсни учители, както и директори и заместник – директори.

 

КРЕДИТИ И ОРГАНИЗАЦИЯ

Всяко обучение носи 1 кредит и е с продължителност от 16 часа, които могат да бъдат разпределени в различни варианти на присъствена и дистанционна форма. Могат да се организират и различни комбинирани обучения за 2 или 3 кредита, както и да се добавят допълнителни теми. След обучението участниците ще получат сертификат с подробно приложение, което да бъде включено в учителското портфолио.

Галерия на Обучителен център С.
Обучителен център С.
Обучителен център С.
Обучителен център С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Обучителен център С.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ