verified
plus

Образователен център "Да Винчи" Школа

София, България
При нас ще Ви посрещне висококвалифициран екип, които с много професионализъм, отговорност и любов ще помогнат за интелектуалното и емоционалното израстване на Вашето дете и ще превърнат посещението му при нас в истинско удоволствие.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Профилът е:
Прегледан: 4648 пъти
Посетители: 2092
Последно онлайн: 14.06.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Немски език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Математика

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Български език

1 - 4 клас
5 - 8 клас
5 - 8 годишни
още »
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
цена по договаряне
Допълнителни характеристики на Образователен център "Да Винчи"
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Основно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център "Да Винчи"

Защо Да Винчи ?

 

Модерно Електронно обучение!

За децата са подготвени компютърни зали, в които водим тяхната подготовка. Това ни дава възможност да се възползваме максимално от вече създадените в интернет учебни материали, голяма част от които са не само полезни , но и интересно създадени така, че да направят процеса на обучение интересен, забавен и запомнящ се.

Разполагаме с интерактивна учебна дъска, която е неразделна част от нашия учебен процес.

Използваме по подходящия начин най-модерните платформи за обучение (такива като Moodle), за да учим ефективно.

 

Приятна работна среда.

При нас ще Ви посрещнат висококвалифицирани педагози, психолог и логопед, които с много професионализъм, отговорност и любов ще помогнат за интелектуалното и емоционалното израстване на Вашето дете и ще превърнат посещението му при нас в истинско удоволствие.

Ние се стремим да създадем и поддържаме приятелска и непринудена атмосфера, постоянен диалог с Вас и възможност за обратна връзка за Вашето дете, която смятаме, че е изключително важна за всеки един родител. Разполагаме с учебни зали, оборудвани с разнообразен дидактически материал, предразполагащи децата да се чувстват спокойни и уверени при изпълнение на учебните си задължения. Залите ни за игра и отдих са с интересен и уникален дизайн и разполагат с много играчки и игри подходящи за съответната възраст. Те допринасят за пълноценна почивка, много позитивни емоции и развите на творческия потенциал на учениците.

 

За родителите:

Вие имате непрекъсната информация, предоставяна през интернет, както и в контакта Ви с нашите специалисти,  за ежедневните занимания на Вашето дете, информация от училищните му занимания, предоставени съвместно с преподавателите на детето, периодични  бележки за напредъка на детето и постиженията му в рамките на учебния материал, както и в рамките на участието му в предоставените от нас занимания (математика, речеви умения, избран език, спорт, арт ателиета).

Гъвкавата ни  програма ни дава възможноаст  да посрещнем Вашата заетост. Допълнителни възможности да се грижим за детето ви, когато вие сте заети, на разположение сме 365 дни в годината  и през ваканциите.

 

За Децата:

 

Качествена подготовка на учебния материал.

През учебната година ние предлагаме системна подготовка по учебната програма и помощ при изпълнение на домашните работи на учениците в малки групи,
Поддържаме активни и ежедневни контакти с преподавателя на детето. Съгласуваме работата си с учениците с актуалните учебни планове и задачи на конкретния учител и работим в синхрон с преподавателите на децата. Ползваме интелигентно разработени модерни системи и практики за обучение и развитие.

Методиките и програмите, които използваме, са фокусирани върху развитието на качествата и уменията на детето.  Специално за вашите деца сме адаптирали и разработили методики, които превръщат ученето на важните неща като математика в едновременно успешно и много приятно занимание.

Единствено при нас фокусът е върху развитието на интелекта на детето и създаване на умения за учене, не върху заучаването на факти и информация. Както и върху развитието на качествата, талантите и интересите им.

Предоставяме възможност, според желанията, интересите и нуждите на учениците да могат да посещават и допълнителни индивидуални уроци или курсове в малки групи  по всички учебни предмети и езици.

 

Ползотворно и забавно ангажиране на свободното време и ваканциите

През свободното време учениците имат възможност да посещават разнообразните курсове, които предлагаме, и да развиват интересите и заложбите си: курс по изобразителни и приложни изкуства, курс по пеене и свирене на музикален инструмент, курс по модерни танци, курс по народни танци, курс по театрално изкуство, кукловодство, балет и карате.

Погрижили сме се да им предложим разнообразни възможности за спорт . Само при нас децата могат да се занимават с ЛЕГО Роботика! През ваканциите организираме посещение на музеи, кино, изложби, културни и исторически паметници, зоопарк, ботаническата градина, увеселителни центрове за деца и др. Децата очакват с нетърпение пикниците, разходките на открито, забавните игри в парка, спорните и скаутските игри и посещението на открити плувни комплекси. За желаещите през лятото предлагаме лагер на море, а през зимата ски училище.

За децата, които изберат да се хранят при нас предлагаме специално приготвена храна с високо качество в рамките на прецизно изготвен хранителен режим.

Изпрати съобщение
до Образователен център "Да Винчи"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Школи по Английски език Стара Загора
Английски уроци
Курсове Компютърна грамотност София
Математика 4 клас презентации
Курсове по Руски език Велико Търново
Уроци по Италиански език София
Уроци по Немски език онлайн
Уроци по Гръцки София
Урок по Музика
Уроци по Английски за начинаещи
Модерен Балет
Курсове по Информатика
Тренировки Фитнес
Курсове по Английски език Бургас
Уроци по Плуване цена
Уроци по Химия и Биология
Курсове Счетоводство
Уроци по Математика София Младост
Частни детски градини Красно село
Курсове по Арабски
Курсове по Руски език
Народни танци деца
Частна детска ясла София Гоце Делчев
Клуб по Народни танци Витоша
Частни уроци по История Пловдив
Уроци по Испански
Вечерен курс по Руски език за начинаещи
Велико Търново История
География на България
Курсове Компютърна грамотност София
Немски език в София
Английски в Малта
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ