gold
verified
plus

Образователен център "Велмар" Занималня

ул. „Найчо Цанов“ , 2300 Перник, България map
партер последната врата в дясно
https://velmar97.com
Ние сме екип от преподаватели по различни предмети. Всеки от нас е специализиран в определена сфера, в която е експерт. Предлагаме индивидуални и групови часове, като групата е с най-малко шест и най-много десет обучаеми. Така че, подхода е индивидуален и носи сериозен напредък на обучаемите. тел. 089 792 7373
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Руски език
Профилът е:
Прегледан: 3846 пъти
Посетители: 1638
Последно онлайн: 22.04.24
Предстоящи Курсове Цена

Курсове по БЕЛ и математика за 7-ми клас

-

Курс по математика за прием в математическа гимназия

572.00 лв.
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Образователен център "Велмар"
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център "Велмар"

В образователен център "Велмар" има полудневна и целодневна занималня за най-малките (от предучилищна възраст до 4-ти клас).

Тя е малка бутикова занималня, която се стреми да съчетава в хармония различни педагогически подходи и методики (традиционни, Монтесори, Валфдорф, Ремелка и др.), за да отговори на съвременните изисквания на родителите към образованието и грижата за техните деца. Нашите преподаватели разполагат със сертификати за завършено обучение по съответната методика.

Играем на открито винаги когато времето позволява, защото сред природата почивката е най-пълноценна. А за успешното справяне с учебните задачи на всеки ученик времето за учене задължително трябва да се съчетава с време за отдих!

Капацитетът ни е 20 деца от  1-ви до 4-ти клас. Учим с разбиране по следния алгоритъм: преподаваме  новият учебен  материал по разбираем за детето начин, проверяваме какво е разбрало, упражняваме се върху вече наученото и едва тогава преминаваме към самостоятелна подготовка на домашната работа. Ежедневно използваме образователни игри, в които децата се включват с ентусиазъм и усвояват материала неусетно и трайно.

Учениците от 3-ти и 4-ти клас, които не са били през последните две години в нашата занималня, се приемат само в индивидуална форма на обучение. Причината за това е, че при нас акцентът в обучението на децата не е върху написването на конкретна домашна работа и получаването отлична оценка в училище. За нас по-важно е да помогнем на детето като му дадем нужните знания и умения да се справи само. А уменията за самостоятелно учене се формират най-вече в 1-ви и 2-ри клас. Ако не са изградени навици за самостоятелно учене и интерес към ученето, в 3-ти и 4-ти клас на малкия ученик ще му бъде много трудно да ги изгради. А от 5-ти клас нагоре, детето ще бъде съвсем безпомощно пред справянето с огромния и сложен учебен материал.

За учениците от 5-ти,6-ти и 7-ми клас предлагаме курсове за обучение по БЕЛ и Математика в малки групи или индивидуално. Преподавателите ни са квалифицирани учители с богат опит в преподаването на отделните дисциплини. Нашите възпитаници учат с удоволствие и са приети в желаното училище и специалност обикновено още на първо класиране.

За по-големи ученици и възрастни предлагаме групово и индивидуално обучение според предпочитанията им за форма (присъствено или онлайн) и продължителност, съобразени с техните възможности.

Според нас, най-добрата форма за обучение е малката група. От една страна, малкото на брой обучаеми позволяват на преподавателя да наблюдава индивидуалните пропуски и нужди на всеки обучаем и да работи върху тях. От друга - всеки обучаем може да самооцени своите знания и умения в конкретна ситуация, по конкретна дисциплина. Не на последно място, обучението в малка група е приятно, вдъхновяващо и мотивиращо, а това е ключът към успеха на всяко обучение.

 

Галерия на Образователен център "Велмар"
Изпрати съобщение
до Образователен център "Велмар"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ