Регистрирай се
verified
plus

Образователен център О. Школа, Курсове

София, България
Фирма "О." ЕООД е създадена с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето. Полагаме усилия за изграждането на ползотворно сътрудничество с нашите клиенти, защото високо ценим личното отношение, доверието и приятелския тон като основни принципи за осъществяването на успешен диалог. Сферите на дейност, в които оказваме специализирано и научно съдействие, са обучение по български език и литература, редакция и корекция на текст и създаване на съдържание.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1018 пъти
Посетители: 562
Последно онлайн: 17.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
18 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Образователен център О.
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център О.

Целите на фирма "О." ЕООД са свързани с постигането на високи резултати на учениците в обучението по български език и литература. Всеки ученик на oбразователния център се ползва от извънредното право в рамките на до 2 часа в периода на обучение да получи безплатна консултация само при нужда и по преценка на преподавателя. Планът на обучение е съобразен със стандартните държавни образователни изисквания. Дава се възможност да изберете измежду групова, индивидуална и надомна форма на обучение.

 

В етапите на подготовка родителите стриктно ще бъдат уведомявани. От изключително важно значение за нас е всеки родител да бъде навременно информиран за това, как се представя ученикът.

 

В зависимост от класа на ученика се подхожда към различен вид подготовка – поддържащо, надграждащо и фокус обучение.

Поддържащо обучение – отнася се за ученици в прогимназиален етап на образование (5. и 6. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в подготовката за училище, върви се по учебния план, като се систематизират знанията с цел по-лесното им възприемане и научаване. Дават се домашни задачи, тестове, упражнения, диктовки, правят се преразкази, за да може материалът практически да бъде усвоен от ученика. В този етап практическото усвояване на важни езикови правила е от съществено значение за представянето на ученика на държавното външно оценяване след 7. клас.

Надграждащо обучение – отнася се за ученици в гимназиален етап на образование (8., 9., 10. и 11. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в работата с литературни текстове, изгражда се критически подход към самото произведение, както и се набляга върху уменията за писане на литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе.

Фокус обучение – отнася се за ученици от 7. и 12. клас, на които им предстоят матури. Обучението е целенасочено и систематично. В този етап се върви по утвърдените от МОН кандидат-гимназиални и кандидат-зрелостни програми. Правят се мащабни преговори по българска граматика, правопис и пунктуация, които покриват предишни учебни години, след което се взема текущият материал, както следва – по български език и литература. В изпитната програмата за 7. клас трансформиращият преразказ е важна част от формирането на общата оценка, а в 12. клас – литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе. За да се постигнат максимални резултати, учениците трябва да бъдат подготвени еднакво добре както по български език, така и по литература. Системата на подготовка включва постоянен контрол и замерване нивото на ученика посредством домашни работи, тестове, упражнения, изпитвания (устни и писмени). Разработените специално за тези класове авторски учебни помагала по литература спомагат за поетапното и лесно възприемане и научаване на материала.

Галерия на Образователен център О.
Образователен център О.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен център О.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Летни курсове по Немски
Народни танци Пловдив Кършияка
Курсове по Английски в Англия
Индивидуални уроци по разговорен Английски
Курсове по Немски език в Пловдив
Математика обучение
Английски език Бургас
Курсове по Италиански език
Йога курсове Пловдив
Източни танци
Шофьорски школи София
Тренировки Футбол
Модерен Балет София уроци
Учител по Математика
Школи по Математика Варна
Кандидат студентски изпити по География
Уроци по Английски за деца Онлайн
История и цивилизация
Курс по Английски език Бургас
Тренировки по Футбол в София
Уроци по Руски език онлайн
Компютърни курсове Пловдив
Велико Търново История
Онлайн уроци по Английски език за начинаещи
Балетна школа София
Школа за Народни танци Бургас
Диети и Фитнес Зумба
Частни уроци по Литература София
Частни уроци по Гръцки език
Вечерен курс по Английски
История на авиацията
Компютърна грамотност книга
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ