Регистрирай се
verified
plus

Образователен център О. Школа, Курсове

София, България
Фирма "О." ЕООД е създадена с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето. Полагаме усилия за изграждането на ползотворно сътрудничество с нашите клиенти, защото високо ценим личното отношение, доверието и приятелския тон като основни принципи за осъществяването на успешен диалог. Сферите на дейност, в които оказваме специализирано и научно съдействие, са обучение по български език и литература, редакция и корекция на текст и създаване на съдържание.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1007 пъти
Посетители: 554
Последно онлайн: 17.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Български език

още »
18 лв.
60мин.

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
18 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Образователен център О.
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център О.

Целите на фирма "О." ЕООД са свързани с постигането на високи резултати на учениците в обучението по български език и литература. Всеки ученик на oбразователния център се ползва от извънредното право в рамките на до 2 часа в периода на обучение да получи безплатна консултация само при нужда и по преценка на преподавателя. Планът на обучение е съобразен със стандартните държавни образователни изисквания. Дава се възможност да изберете измежду групова, индивидуална и надомна форма на обучение.

 

В етапите на подготовка родителите стриктно ще бъдат уведомявани. От изключително важно значение за нас е всеки родител да бъде навременно информиран за това, как се представя ученикът.

 

В зависимост от класа на ученика се подхожда към различен вид подготовка – поддържащо, надграждащо и фокус обучение.

Поддържащо обучение – отнася се за ученици в прогимназиален етап на образование (5. и 6. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в подготовката за училище, върви се по учебния план, като се систематизират знанията с цел по-лесното им възприемане и научаване. Дават се домашни задачи, тестове, упражнения, диктовки, правят се преразкази, за да може материалът практически да бъде усвоен от ученика. В този етап практическото усвояване на важни езикови правила е от съществено значение за представянето на ученика на държавното външно оценяване след 7. клас.

Надграждащо обучение – отнася се за ученици в гимназиален етап на образование (8., 9., 10. и 11. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в работата с литературни текстове, изгражда се критически подход към самото произведение, както и се набляга върху уменията за писане на литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе.

Фокус обучение – отнася се за ученици от 7. и 12. клас, на които им предстоят матури. Обучението е целенасочено и систематично. В този етап се върви по утвърдените от МОН кандидат-гимназиални и кандидат-зрелостни програми. Правят се мащабни преговори по българска граматика, правопис и пунктуация, които покриват предишни учебни години, след което се взема текущият материал, както следва – по български език и литература. В изпитната програмата за 7. клас трансформиращият преразказ е важна част от формирането на общата оценка, а в 12. клас – литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе. За да се постигнат максимални резултати, учениците трябва да бъдат подготвени еднакво добре както по български език, така и по литература. Системата на подготовка включва постоянен контрол и замерване нивото на ученика посредством домашни работи, тестове, упражнения, изпитвания (устни и писмени). Разработените специално за тези класове авторски учебни помагала по литература спомагат за поетапното и лесно възприемане и научаване на материала.

Галерия на Образователен център О.
Образователен център О.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен център О.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Интернет уроци по Английски
Латино танци Варна
Курсове Испански език
Езиков център Варна Руски език
Частни уроци по Английски Младост
Уроци по Пиано Бургас
Частни детски ясли София център
Курс Испански език
Тренировки по Футбол за деца в Стара Загора
Частни уроци по Немски език
Зумба танци youtube
Частни уроци по Испански
Частна детска ясла София Надежда
Курс по Френски език
Танцови школи Варна
Шофьорски Курсове Ямбол
Частно училище София
Курсове Испански
Частни детски градини София Изгрев
Курсове по Английски език в София
Онлайн курс Английски
Курсове Испански език
Интензивни уроци по Английски
Частни уроци по Немски Младост
Частни уроци по Немски Младост
Курс по Компютри
Бизнес Немски
История БГ
Курс Счетоводство Пловдив
Говорим Английски
Уроци по Английски език Бургас цени
Частни детски градини Лозенец София
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ