verified
plus

Образователен център "Отличник" Школа

София, България
Фирма "Отличник" ЕООД е създадена с една-единствена цел – да превърне знанието в най-добрата инвестиция за бъдещето. Полагаме усилия за изграждането на ползотворно сътрудничество с нашите клиенти, защото високо ценим личното отношение, доверието и приятелския тон като основни принципи за осъществяването на успешен диалог. Сферите на дейност, в които оказваме специализирано и научно съдействие, са обучение по български език и литература, редакция и корекция на текст и създаване на съдържание.
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2760 пъти
Посетители: 1208
Последно онлайн: 17.02.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Литература - БЕЛ

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
20 лв.
60мин.

Уроци и Курсове по Български език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
20 лв.
60мин.
Допълнителни характеристики на Образователен център "Отличник"
Решаване на домашни
Основно училище
Гимназия
Висше
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център "Отличник"

Целите на фирма "Отличник" ЕООД са свързани с постигането на високи резултати на учениците в обучението по български език и литература. Всеки ученик на oбразователния център се ползва от извънредното право в рамките на до 2 часа в периода на обучение да получи безплатна консултация само при нужда и по преценка на преподавателя. Планът на обучение е съобразен със стандартните държавни образователни изисквания. Дава се възможност да изберете измежду групова, индивидуална и надомна форма на обучение.

 

В етапите на подготовка родителите стриктно ще бъдат уведомявани. От изключително важно значение за нас е всеки родител да бъде навременно информиран за това, как се представя ученикът.

 

В зависимост от класа на ученика се подхожда към различен вид подготовка – поддържащо, надграждащо и фокус обучение.

Поддържащо обучение – отнася се за ученици в прогимназиален етап на образование (5. и 6. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в подготовката за училище, върви се по учебния план, като се систематизират знанията с цел по-лесното им възприемане и научаване. Дават се домашни задачи, тестове, упражнения, диктовки, правят се преразкази, за да може материалът практически да бъде усвоен от ученика. В този етап практическото усвояване на важни езикови правила е от съществено значение за представянето на ученика на държавното външно оценяване след 7. клас.

Надграждащо обучение – отнася се за ученици в гимназиален етап на образование (8., 9., 10. и 11. клас). При този тип обучение на ученика основно се помага в работата с литературни текстове, изгражда се критически подход към самото произведение, както и се набляга върху уменията за писане на литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе.

Фокус обучение – отнася се за ученици от 7. и 12. клас, на които им предстоят матури. Обучението е целенасочено и систематично. В този етап се върви по утвърдените от МОН кандидат-гимназиални и кандидат-зрелостни програми. Правят се мащабни преговори по българска граматика, правопис и пунктуация, които покриват предишни учебни години, след което се взема текущият материал, както следва – по български език и литература. В изпитната програмата за 7. клас трансформиращият преразказ е важна част от формирането на общата оценка, а в 12. клас – литературноинтерпретативно съчинение или литературно есе. За да се постигнат максимални резултати, учениците трябва да бъдат подготвени еднакво добре както по български език, така и по литература. Системата на подготовка включва постоянен контрол и замерване нивото на ученика посредством домашни работи, тестове, упражнения, изпитвания (устни и писмени). Разработените специално за тези класове авторски учебни помагала по литература спомагат за поетапното и лесно възприемане и научаване на материала.

Галерия на Образователен център "Отличник"
Образователен център

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Образователен център "Отличник"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ