Регистрирай се
5.0
user
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified
plus

Образователен център У. Школа, Курсове

София, България
Училища ЕВРОПА® са създадени през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания. Училища ЕВРОПА® са регистрирани като Марка за услуги в Патентно ведомство на Р. България със Свидетелства № 4038, № 6551, № 6552, № 6553. Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига в България, с 42 учебни бази в цялата страна.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 2240 пъти
Посетители: 1286
Последно онлайн: 14.01.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Немски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български за чужденци

още »
цена по договаряне
Сертификати и грамоти на Образователен център У.
Образователен център У.
Образователен център У.
Образователен център У.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Образователен център У.

Училища ЕВРОПА® са създадени през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания.

Училища ЕВРОПА® са регистрирани като Марка за услуги в Патентно ведомство на Р. България със Свидетелства № 4038, № 6551, № 6552, № 6553.

Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна.

Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.

Освен това учебните центрове на Училища ЕВРОПА® в страната са удостоени със статут  Exam Preparation Centre (Център за подготовка за изпити) на Cambridge English Language Assessment.

Училища ЕВРОПА® са член на най-престижните международни образователни мрежи: ICC-The International Language Association, Lingu@net World Wide, Euro-Languages Net, ENIL - European Network for Intergenerational Learning, e-Euroinclusion, и работят в тясно сътрудничество с над 50 организации от различни страни по различни европейски и международни проекти.

Училища ЕВРОПА® са единствената българска образователна институция, притежаваща лиценз за издаване на Европейско езиково портфолио на Съвета на Европа за ученици от горните класове, за възрастни и професионални цели (Акредитационен № 8.2001), както и за деца (Акредитационен № 53.2003).

За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА® са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.

 

Сред нашите клиенти са Народно събрание на Р. България, различни министерства и държавни ведомства, областни и общински администрации, Сметна палата, Комисия по регулиране на съобщенията, Национален институт по правосъдието /НИП/, окръжни и военни прокуратури, МВР, военни подразделения, здравни заведения, туристически фирми, големи организации и компании като БТК, НЕК, Мобилтел, Глобул, Български пощи, Lufthansa Technics, повечето банки, опериращи в страната, и други.

Изпрати съобщение
до Образователен център У.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Последно търсени:
Йога в Студентски град
Уроци басейн
Курсове за Козметик
Частна детска ясла София център
Уроци по Математика за 8 клас
Онлайн уроци по Английски език за начинаещи
Гръцки език София
Курс Оперативно Счетоводство
Урок по Музика
Курс по Английски език Стара Загора
Великденска олимпиада по Математика за първи клас
Урок по Английски език
Уроци по Плуване за деца в Русе
Частни уроци по Немски
Курс по Английски за начинаещи
Курс по Английски Варна
Брейк танци
Учител по Немски
Web design уроци
Уроци по Английски онлайн за начинаещи
Учене на Немски език
Частни уроци по Биология Варна
Йога за бременни София
Уроци по Плуване за деца в София
Езиков курс Немски София
Курсове за Фризьор цени
Уроци по Компютърна грамотност Варна
Тренировки по Тенис на маса Бургас
Частни Учители по Френски
Йога център
Йога курсове Русе
Уроци по Шведски език
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ