verified

Николай Т. Учител

София, България
Информация за преподавателя: - Практикуващ счетоводител на свободна практика - Лектор по счетоводство в акредитирано учебно заведение - гр. София
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1277 пъти
Посетители: 587
Последно онлайн: 04.01.22
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Счетоводство

Кандидат-студенти
9 - 12 клас
13 - 16 годишни
още »
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Университет за национално и световно стипанство София Счетоводство и бизнес анализ Магистър
Университет за национално и световно стипанство София Финанси Бакалавър
Национална търговско-банкова гимназия София Банково дело Гимназия
Допълнителна информация и професионален опит за Николай Т.

Предлагам частни уроци по счетоводство за студенти или ученици от търговски гимназии, които имат затруднения в разбирането и усвояването на учебния материал.

Обучението е подходящо и за хора, които са начинаещи счетоводители и имат нужда от допълнителни разяснения и помощ, за да се чувстват по-сигурни и по-уверени на работното си място. В този случай обучението ще бъде насочено по-скоро към практическата част на счетоводството - данъци, осигуряване и счетоводни стандарти.

Целта на услугата е да се даде стабилна основа от знания, която да помогне на курсистите в бъдеще сами да успяват да разбират и анализират всякаква счетоводната информация без чужда помощ и да бъдат уверени професионалисти в работата си като счетоводители.

Уроците се провеждат в две форми по желание на курсиста - дистанционна или присъствена
- Присъствената форма е предназначена само за курсисти от гр. София и гр. Перник като занятията се провеждат в моя офис, намиращ се в центъра на София или в дома/офиса на курсиста.
- Дистанционната форма е предназначена за останалите градове на страната или за курсисти от гр. София или гр. Перник, които желаят по-голяма гъвкавост и мобилност.
Обучението в дистанционна форма се провежда чрез видео връзка по скайп или друга алтернативна социална мрежа.

Графикът се изготвя индивидуално с всеки курсист и е изцяло съобразен с неговите работни или учебни ангажименти. Съществува възможност и за договаряне на принципа седмица за седмица. Продължителността на един урок също се договаря индивидуално с всеки курсист спрямо неговите желания и потребности.

Първият урок е винаги БЕЗПЛАТЕН и е с продължителност 30-40 минути и е насочен към това да изясни какви са Вашите цели и потребности, кои са основните трудности, които срещате в разбирането на счетоводството и по какъв начин най-бързо и най-лесно ще успеете да попълните пропуските. По време на този урок ще засегнем основните моменти и принципи от въведението в счетоводството и начертаем съвместния ни план за действие.

По време на обучението ще се разглеждат всички теми по утвърден учебен план от счетоводната теория и практика, като ще се поставя акцент на онези теми, които затрудняват най-много курсистите.
Обучението включва:
- Преподаване на счетоводна теория
- Решаване на счетоводни казуси и задачи
- Подготовка за изпити и контролни
- Практически примери, свързани с преподавания материал

Контакти във фейсбук Николай Т.

Галерия на Николай Т.
Николай Т.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Николай Т.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ