verified
plus

Никол Х. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
Здравейте, казвам се Никол Х., позната още като мис Ники.Горд преподавател съм на малки и големи. Успешно завърших бакалавърската си степен, специалност "Английска филология", в ПУ "Паисий Хилендарски". Устремена, веднага след завършване на висшето си образование, започнах работа като учител по английски език. Имам опит в преподаването в училищна среда, в езиков център, както и в индивидуалната подготовка на деца и възрастни.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 2411 пъти
Посетители: 1241
Последно онлайн: 30.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
40 лв.
60мин.
Допълнителни умения на Никол Х.
Решаване на домашни
Образование Град Специалност Степен Випуск
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" Пловдив Английска филология Бакалавър 2017-2021
СУ "Св. св. Кирил и Методий" Велинград Софтуерни и хардуерни науки интензивно изучаване на немски език Средно 2017
Сертификати, лицензи и грамоти на Никол Х.
Никол Х.
Никол Х.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Никол Х.

Здравейте,

Казвам се Никол Х., наричана от учениците си- мис Ники. Бих искала да разкажа малко повече за себе си и страстта към преподаването.
Завърших средното си образование в СУ "Св. св. Кирил и Методий", град Велинград, и се радвам да споделя, че бях възпитаник на първата немска паралелка в града, където и се зароди любовта ми към езиците. Имах честта и огромната възможност да участвам в национални състезания и театрални постановки на немски език като-"Завесата се вдига за немския език", театрално състезание, организирано от Гьоте институт, съвместно с Министерството на образованието и Немското посолство. Изключително много се гордея и с участието си в международния театрален фестивал "Just" във Фридрихсхафен, Германия, както и със сполучливо взетия изпит за сертификат на немски език, ниво В1, от Гьоте институт.

Висшето си образование завъррших в ПУ "Паисий Хилендарски", град Пловдив, специалност Английска филология, където имах късмета да бъда обучавана от страхотни преподаватели, които допринесоха за решението ми да стана учител. Професионалната ми квалификация е филолог и учител по английски език и се радвам, че след завършване на висшето си образование, се реализирах именно като такъв.В момента съм учител по английски език на начален етап в частно училище в град София. Имам опит в обучението на деца и възрастни не само в училищна среда, но и в езиков център, както и в индивидуална подготовка. В следствие на епидемичната обстановка, придобих и опит в преподаването в електронна среда на обучение.

Смятам, че четенето, пълноценното разбиране и бързото усвояване на дадена информация са изключително важни в процеса на обучение. Именно поради това, преминах през онлайн курс на обучение (Kwik Reading) на световноизвестния автор и ментор, познат още като "brain coach", Джим Куик, и продължавам да се обучавам чрез неговата онлайн платформа, благодарение на която, успях да науча, усвоя и приложа важни елементи, допринасящи за по-добра скорост на четене, по-добър фокус, разбиране и по-трайно запомняне. Прилагайки точно тези сегменти, по време на уроците ни заедно, ще успеем максимално да развием и ключовите умения при изучаването на чужд език: четене и слушане с разбиране, писане и говорене.

***Първият урок е опознавателен, както за едната, така и за другата страна, НЕ се заплаща***

Галерия на Никол Х.
Никол Х.
Никол Х.
Никол Х.
Никол Х.
Никол Х.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Никол Х.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ