gold
verified
plus

Невяна Цветкова Със Сертификати / Лицензи Учител

бул. „Съборни“ 10 , 9000 Варна, България map
Зад Археологическия Музей
www.divavocal.com
Аз съм Невяна Цветкова, по-известна като DIVA Vocal. Помагам на хора, които искат да развият своето вокално майсторство и сценично поведение и да се реализират успешно в музикалната индустрия. За мен гласът е най-автентичният отпечатък в света и мощен инструмент за успеха на всяка личност. *За консултации на артист-изпълнители и музикотерапия сесията е час и полвин на цена от 50лв. *При месечен абонамент и повече от две срещи седмично се ползва отстъпка
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 3706 пъти
Посетители: 1537
Последно онлайн: 20.03.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Пеене

Кандидат-студенти
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
още »
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
45мин.

Уроци по Пиано

9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
Начинаещи
30 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Вокално изкуство

Кандидат-студенти
Предучилищни
1 - 4 клас
още »
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
45мин.

Уроци по Поп пеене

Кандидат-гимназисти
Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
още »
Международен Бакалауреат
Предучилищни
1 - 4 клас
5 - 8 клас
9 - 12 клас
1 - 4 годишни
5 - 8 годишни
9 - 12 годишни
13 - 16 годишни
17 - 20 годишни
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
30 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Колеж Глендейл, Калифорния Бизнес Администрация Бакалавър 2001
Сертификати, лицензи и грамоти на Невяна Цветкова
Допълнителна информация и професионален опит за Невяна Цветкова

Аз съм утвърден артист-изпълнител с множество издадени авторски песни и хитове с милиони гледания в мрежата.  Помагам на млади таланти да придобият вокално майсторство и стъпят на световната сцена.

 

DIVA Vocal е българска певица и автор на песни на клубна музика.

Невяна Цветкова, по-известна с артистичния си псевдоним DIVA Vocal е родена в гр. Варна на 11.01.1978г. Дъщеря е на известната народна певицата Лили Цветкова 

Завършва бизнес администрация и икономика с отличие в Glendale Community Collegue , САЩ. където активно допринася за развитието на студенският живот като член на почетното общество Алфа Гама Сигма, Вице президент по Администрация към студентското ръководство и номинация за Отличителна жена на годината през 1999г. Същата година е удостоена с титлата царица на колежа (home coming queen).

След дипломирането си през 2001г се завръща в България и работи в системата на „Балкан Стар” като представител на Chrysler, Jeep & Dodge за Североизточна България. През 2007г става първата жена на длъжност Ръководител продажби на марките за цялата страна. През 2008г ражда синът си Раян.

През 2011г дебютира и печели награда на публиката с участието си на „Пирин Фолк” http://www.pirinfolk.com/bg/news/nagradi-pirin-folk-2011-korigiran-i-obnoven

Същата година стартира работата и в електронните хаус среди с псевдонима DIVA Vocal и е представена с две песни (Better Run Away & Stefania) в дебютният албум на DJ Diass. Следват множество успешни колаборации, сред които сензационната им „Going Insane” вече с милиони гледания в социалните мрежи.

Първата й солова песен “Time To Say Goodbye” с ремикс на DJ Tarkan оглавява класацията на БГ Топ 40 на vbox7.com през месец Юли 2015. Същата година създава и първото парче в стил дийп хаус на роден български език „Ела при мен.” (Deep house) В края на 2016г песента и “Point Of No Return,” продуцирана съвместно с DJ Tarkan достига до №14 в класацията на The Voice – BG Voice.

Започва често да присъства в межународните класациите за електронна денс музика, раздел Indie Dance/ Nu Disco с руският диджей и продуцент Andrey Exx. Създава творби и съвместно с номинираният за Грами - Еди Амадор, а песента и „Амстердам” е представена от самият DJ Tiesto в еп. 461 на негоовото радио предаване “Club Life”  

Следват множество международни изяви в Амстердам (ADE), Москва, Египет, Бахрейн, Бейрут, Турция, Македония, Великобритания др. По време на гастрола и в Англия е поканена за интервю по радио Би Би Си, Уилтшиър и гостува в предаването на Дан Чизхолм „The Late Show”

Галерия на Невяна Цветкова
Изпрати съобщение
до Невяна Цветкова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ