Регистрирай се
5.0
image
0889 751 229
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 5 потребители
gold
verified
plus

Нели Бурова Учител

ул. „Хан Крум“ 36 , 1142 София, България map
0889 751 229
Вече 23 години успешно се занимавам с подготовка на кандидат-студенти за прием в наши ВУЗ. Повече от 10 години работя и със зрелостници за явяване на ДЗИ по история (матура). Предлагам и помощ за ученици 5 - 12.клас по история! Дългогодишен опит имам и в работата с ученици, които кандидатстват в НГДЕК "Св. Константин Кирил Философ". Ежегодно работя с ученици за явяване на олимпиади по история. Методическа помощ за студенти по история и млади колеги, започващи професионалния си път като учители.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Български език
Руски език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2839 пъти
Посетители: 1321
Последно онлайн: 05.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по История и цивилизация

още »
цена по договаряне

Уроци и Курсове по Руски език

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
35 Руска езикова гимназия (днес 35 СЕУ "Добри Войников") София Средно 1985
Софийски университет "Св.Климент Охридски" София История Магистър 1992
Софийски университет ЦИУУ София Придобит втори клас-квалификация -
Допълнителна информация и професионален опит за Нели Бурова

Работа в групи или индивидуално. Диагностициране на ниво в началото на работата и след всеки етап на подготовка. Тестове за контрол на наученото. Писмени изпитвания по форматите на изпита. Творческа работилница за всички, които искат за знаят повече за своето минало и своя род. Работа за формиране на умения за работа и анализ на  историческа информация, историческа карта, изображения, извори. Подготовка за разработване на писмен отговор на исторически въпрос. Акцент върху самостоятелната работа с всеки ученик/курсист с разработване на индивидуален график за работа - етапи и цели на подготовката.

 

В нашия център предлагаме още и подготовка по всички учебни предмети, професионална консултация за кариерно развитие и кандидатстване в български ВУЗ.

 

Позвънете или ми пишете,  за да уговорим среща и уточним всички въпроси, които Ви вълнуват, свързани с Вашата подготовка или тази на Вашето дете!

Галерия на Нели Бурова
Изпрати съобщение
до Нели Бурова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ