Register
5.0
image
0889 751 229
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 5 потребители
gold
verified
plus

Нели Бурова Tutor

ул. „Хан Крум“ 36 , 1142 София, България map
0889 751 229
Вече 23 години успешно се занимавам с подготовка на кандидат-студенти за прием в наши ВУЗ. Повече от 10 години работя и със зрелостници за явяване на ДЗИ по история (матура). Предлагам и помощ за ученици 5 - 12.клас по история! Дългогодишен опит имам и в работата с ученици, които кандидатстват в НГДЕК "Св. Константин Кирил Философ". Ежегодно работя с ученици за явяване на олимпиади по история. Методическа помощ за студенти по история и млади колеги, започващи професионалния си път като учители.
Place:
Online
In teacher's house
Teaching language:
Bulgarian
Russian
Experience:
over 10 years
Profile is:
Views: 2840 times
Visitors: 1321
Last online: 05.05.21
I teach Teaching Price

History and Civilization lessons and courses

още »
price negotiable

Russian lessons and courses

още »
price negotiable
Education City Specialty Degree Class
35 Руска езикова гимназия (днес 35 СЕУ "Добри Войников") София Средно 1985
Софийски университет "Св.Климент Охридски" София История Магистър 1992
Софийски университет ЦИУУ София Придобит втори клас-квалификация -
Additional information and experience за Нели Бурова

Работа в групи или индивидуално. Диагностициране на ниво в началото на работата и след всеки етап на подготовка. Тестове за контрол на наученото. Писмени изпитвания по форматите на изпита. Творческа работилница за всички, които искат за знаят повече за своето минало и своя род. Работа за формиране на умения за работа и анализ на  историческа информация, историческа карта, изображения, извори. Подготовка за разработване на писмен отговор на исторически въпрос. Акцент върху самостоятелната работа с всеки ученик/курсист с разработване на индивидуален график за работа - етапи и цели на подготовката.

 

В нашия център предлагаме още и подготовка по всички учебни предмети, професионална консултация за кариерно развитие и кандидатстване в български ВУЗ.

 

Позвънете или ми пишете,  за да уговорим среща и уточним всички въпроси, които Ви вълнуват, свързани с Вашата подготовка или тази на Вашето дете!

Gallery на Нели Бурова
Изпрати съобщение
до Нели Бурова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ