Регистрирай се
3.9
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
verified

Надежда С. Учител

Карлово, България
Учител по полски език, български език, литература и български за чужденци в град Карлово. Предлагам уроци по творческо писане за деца, писане на реферати, както и преводи от полски на български език. e-mail: ***@***
Място:
Онлайн
При учителя
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Полски език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 238 пъти
Посетители: 149
Последно онлайн: 18.04.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Полски език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български език

още »
цена по договаряне

Уроци по Български за чужденци

още »
цена по договаряне

Уроци по Литература - БЕЛ

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Надежда С.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" Пловдив Славянска филология Магистър
Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu Toruń Polonistyka -
Сертификати и грамоти на Надежда С.
Надежда С.
Надежда С.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Допълнителна информация и професионален опит за Надежда С.

Кратка творческа биография: 

 

2010, ноември, награда за участие в категория есе по случай 200 годишнината от рождението на Шопен, организиран от Полски институт в София.
2012, май, трета награда от конкурс за превод на проза от полски на български език към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".
2013, май, трета награда от конкурс за превод на поезия от полски на български език към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".
2014, май, трета награда от конкурс за превод на проза от полски на български език към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски".
2015, ноември, поощрителна награда в категория за есе в национален литературен конкурс "Славянски дух и единение" 2015, организирано от Славянско дружество в България.
2016, януари, първа награда на публиката в конкурс за къс планински разказ, организиран от Софийски Планински Клуб.
2016, април, награда от Международен конкурс за поезия "Белоцветните вишни" по случай празници на цъфналите вишни в гр. Казанлък и Сдружение "Вишнев цвят"- Казанлък – 2016.
2016,ноември, награда грамота за Млад автор учител до 29 год, в VIII национален конкурс за учители творци, организирано от Издателска къща Анубис и Булвест 2000.
2016, ноември, 2-ро място в категория есе в националния литературен конкурс "Читалището – светилник на Българското възраждане", организирано от Славянско дружество в България.
2017,април, 2-ро място в раздел анекдот в конкурса "Първоаприлска патерица", Младежки дом – Враца.
2017, октомври, грамота за достойно участие в Международен конкурс за поезия на полски език по случай 200 годишнината от смъртта на Тадеуш Кошчушко, Сидни.
2018, април, 2-ро място в раздел анекдот в конкурса "Първоаприлска патерица", Младежки дом – Враца.
2018, юли, грамота и стъклен плакет в категория "Аз – носителя на просвета" в Националния конкурс "Носители на просвета", организират от Национално представителство на студентските съвети.
2018, ноември, поощрителна награда в категория есе в Национален литературен конкурс "140 години от Освобождението на България от турско робство", организиран от Славянско дружество в България.

2018, декември, второ място, парична награда и грамота в категория за разказ в IV Национален литературна награда „Георги Черняков“

 

Изпрати съобщение
до Надежда С.
Докладвай нередност

Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва "бисквитки", за да улесни Вашата дейност в сайта. Научете повече