verified
plus

Mузикална занималня "Stefanov Music House" Занималня

София, България
От юни месец Stefanov Music House отваря вратите си за лятна музикална занималня. Изготвили сме програма, с която лесно и приятно да прибавяме към знанията на децата, докато си почиват от натоварения график на училището. Естествено ще има много песни, танци, арт работилнички, но и малко повече. Ще си разказваме за различните инструменти, различните автори и музикални епохи. Ще пишем, четем и преписваме текстове от музикално естество. Ще изучаване английски и математика чрез музиката.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Италиански език
Немски език
Френски език
Профилът е:
Прегледан: 1566 пъти
Посетители: 571
Последно онлайн: 23.04.24
С разширено изучаване на
Допълнителни характеристики на Mузикална занималня "Stefanov Music House"
Предучилищна подг.
Решаване на домашни
Начално училище
Основно училище
Специална педагогика
Помощно училище
Допълнителна информация и професионален опит за Mузикална занималня "Stefanov Music House"

Занималнята предлага помощ при подготвянето на училищните задания, преди или след учебните занятия. Освен това в свободното време между блоковете работа целим да подбудим и развием креативността на децата, като им представим колоритността на музикалния свят и другите изкуства. А за тези, които се развиват в сферата на музиката, има предвидено време и място, където малчуганите могат да се упражняват на своя инструмент.

 

От музикална къща Стефанов предлагаме също допълнителни уроци по втори език (английски, френски, немски, италиянски), по желание. 

Както и помощ по теоритични музикални предмети, допълнителни уроци по цигулка, пиано, виолончело, китара и укулеле, а също така помощ при самостоятелна подготовка със съответния инструмент.

Галерия на Mузикална занималня "Stefanov Music House"
Mузикална занималня
Mузикална занималня
Mузикална занималня
Mузикална занималня
Mузикална занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Mузикална занималня "Stefanov Music House"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ