Регистрирай се
5.0
image
0888 557 743
Изпрати съобщение
 
platinum
verified
plus

Музикална школа "Music Factory" Школа, Курсове

булевард „кн. Мария Луиза“ 77 , 1202 София, България map
близо до метростанция Лъвов мост
0888 557 743
Музикална школа "Music Factory" предлага уроци по пеене, поп пеене, джаз пеене, рок пеене, солфеж, музика и теория на музиката в град София.
Място:
Онлайн
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 353 пъти
Посетители: 237
Последно онлайн: 04.01.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Поп пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Джаз пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Рок пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Пеене

още »
30 лв.
60мин.

Уроци по Солфеж

още »
30 лв.
45мин.

Уроци по Музика

още »
цена по договаряне

Уроци по Теория на музиката

още »
цена по договаряне
Допълнителна информация и професионален опит за Музикална школа "Music Factory"

Музикална школа Мюзик Факчъри, гр.София е основана от Георги Янков, поп изпълнител и вокален педагог. Обучителната система на Мюзик Факчъри се основава на най-новите иновативни вокални техники и методи за преподаване в света. Много изявени и талантливи деца от цяла България, които развиват таланта си в поп и джаз пеенето са част от вокалните класове на Мюзик Факчъри. В школата преподават Георги Янков, Митко Петров, Бетина Димитрова, Люба Илиева и Зорница Петрова, активни сценични изпълнители и преподаватели. Сравнително млад Георги Янков има зад гърба си много ученици наложили се на музикалната сцена, както в България, така и в чужбина. Самият той, като певец е носител на безброй призови места и Гран прита от национални и международни конкурси. Спечелил е голямата награда на Фондация „Димитър Бербатов” за 2017г. – „поп изпълнител на годината”, както и наградата – „вокален педагог на десетилетието за 2018г.” За музикалните постижения на децата от музикална школа Мюзик Факчъри говорят множеството спечелени награди  - над 10 награди Гран при, десетки първи места и места в призовата тройка от конкурси в България, Италия, Испания, Швейцария и Македония. Георги Янков е вокален педагог и на талантливия Емилия Бърдарски от гр.Банкя – финалист в телевизионния формат „Нова звезда” в Шоуто на Слави Трифонов. Към музикална школа Мюзик Факчъри е формиран и вокален състав – „Masterpiece”, Всички възпитаници на музикалната школа участват в редица благотворителни мероприятия и балове организирани у нас.

Галерия на Музикална школа "Music Factory"
Изпрати съобщение
до Музикална школа "Music Factory"
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ