Регистрирай се
verified
plus

Музикална работилница P. Школа, Курсове

София, България
Казвам се Ани Симова и в моята школа по пиано и солфеж P. изграждаме и сътворяваме индивидуалности в атмосфера на обич към музиката (и децата), смях и много усмивки.
Място:
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1395 пъти
Посетители: 792
Последно онлайн: 23.08.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Пиано

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Солфеж

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Музика

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Оперно пеене

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Теория на музиката

още »
15 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Музикална работилница P.

Да си творец значи да създаваш, а в нашата музикална работилница P. изграждаме и сътворяваме индивидуалности в атмосфера на обич към музиката (и децата), смях и много усмивк.

Смятам, че знанието е изпитан процес от повторения и индивидуално внимание от страна на преподавателя, което позволява плавното затвърждаване на знания чрез практиката и истинското разбиране на учебната материя, вместо просто ученето ѝ наизуст.

За мен всеки човек е уникален и индивидуален, развиващ се и възприемащ новите неща със свои темпове и по специфичен начин, затова в нашите часове се старая да приложа това мое виждане.

Музиката е боята с която рисуваме, средството чрез което изразяваме виждането си и тук се учим как то да бъде използвано най- пълноценно, така че резултатът от нашата работа да бъде плод на фантазиите и индивидуалната гледна точка и мислене на малките и големите.

Завършила съм Националното музикално училище "Любомир Пипков", а след това продължих обучението си в НМА "Панчо Владигеров" със специалност педагогика на обучението по музика.

Изпрати съобщение
до Музикална работилница P.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ