Регистрирай се
verified
plus

Музикална работилница P. Школа, Курсове

София, България
Казвам се Ани Симова и в моята школа по пиано и солфеж P. изграждаме и сътворяваме индивидуалности в атмосфера на обич към музиката (и децата), смях и много усмивки.
Място:
При обучаемия
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 1171 пъти
Посетители: 687
Последно онлайн: 23.12.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Пиано

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Солфеж

още »
15 лв.
60мин.

Уроци по Музика

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Оперно пеене

още »
20 лв.
60мин.

Уроци по Теория на музиката

още »
15 лв.
60мин.
Допълнителна информация и професионален опит за Музикална работилница P.

Да си творец значи да създаваш, а в нашата музикална работилница P. изграждаме и сътворяваме индивидуалности в атмосфера на обич към музиката (и децата), смях и много усмивк.

Смятам, че знанието е изпитан процес от повторения и индивидуално внимание от страна на преподавателя, което позволява плавното затвърждаване на знания чрез практиката и истинското разбиране на учебната материя, вместо просто ученето ѝ наизуст.

За мен всеки човек е уникален и индивидуален, развиващ се и възприемащ новите неща със свои темпове и по специфичен начин, затова в нашите часове се старая да приложа това мое виждане.

Музиката е боята с която рисуваме, средството чрез което изразяваме виждането си и тук се учим как то да бъде използвано най- пълноценно, така че резултатът от нашата работа да бъде плод на фантазиите и индивидуалната гледна точка и мислене на малките и големите.

Завършила съм Националното музикално училище "Любомир Пипков", а след това продължих обучението си в НМА "Панчо Владигеров" със специалност педагогика на обучението по музика.

Изпрати съобщение
до Музикална работилница P.
Докладвай нередност

Подобни профили
5.0
image
Школа Д.
Школа, Курсове по Пиано
Бухово
Изпрати Съобщение
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ