verified
plus

Монтесори занималня "Крис" Занималня

София, България
Детска къща "Kрис" е обучителен детски център, създаден с много желание и вътрешна мотивация, породена от любовта ни към децата и стремежа да им дадем най-доброто от себе си.
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 4483 пъти
Посетители: 1580
Последно онлайн: 12.12.23
С разширено изучаване на
Допълнителна информация и професионален опит за Монтесори занималня "Крис"

Центърът отваря врати от 01.06.2017 г. за деца от 2 до 10 години. Децата ще бъдат разпределени в две групи: за малките от 2 до 6 години – обучение по монтесори метод и занималня за ученици от началното училище.

 

Ние Ви предлагаме полудневни и целодневни занимания, обучение по метода монтесори, индивидуален подход при работа с децата, съдействие на родителите за спокойно адаптиране на детето към новата среда в къщата, спазване на принципите на етичния кодекс при работа с деца.

 

Уважаеми родители, ако желаете да запишете вашето съкровище в детска къща "Крис", можете да ни посетите в удобно за вас време от понеделник до петък от 08.00 до 18.00 часа.

 

Детска къща "КРИС" разполага с екип от отговорни, квалифицирани педагози, психолог и логопед, монтесори- обучител.

 

Услуги:

 

Обучение по метода Монтесори - за деца от 2 до 6 години.

 

Лятна занималня - за периода от 01 юни до 14 септември на текущата година, на целодневен режим, с възможност за седмични и дневни посещения, от 08.00 до 18.00 часа в делнични дни.

 

Учебна занималня - за периода от 15 септември до 30 май на текущата учебна година. В тази услуга обучението в центъра се осъществява на две смени. Центърът осигурява обяд по предварително заявено желание от страна на родител или настойник. Транспортът до и от училище и обядът е по желание и с допълнително заплащане.

Галерия на Монтесори занималня "Крис"
Монтесори занималня
Монтесори занималня
Монтесори занималня
Монтесори занималня

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Монтесори занималня "Крис"
Докладвай нередност

Отзиви


Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ