Регистрирай се
5.0
image
0888 401 601
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
platinum
verified
plus

Милена Атанасова Учител

ул. „Мир“ 114 , 9010 Варна, България map
ет. 2
0888 401 601
Преподавам уроци по английски език за всички нива, сертификати и матури. Обучението е съобразено с индивидуалните потребности на обучаемия. Към момента съм старши учител в МГ ‘ д-р Петър Берон’ , гр.Варна.
Място:
Онлайн
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2201 пъти
Посетители: 1107
Последно онлайн: 11.05.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

още »
20 лв.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ШУ "Екипскоп Константин Преславски" Шумен Английска филология Магистър 2000
Допълнителна информация и професионален опит за Милена Атанасова

Преподавател по английски език с над 25 годишен опит и работа с ученици от различни нива и възрасти. Обучението е гъвкаво и достъпно. Работи се с различни системи и учебници според нуждите и изискванията на обучаемия. Осигурявам всички материали, учебници и тестове, в това число и тест за определяне на ниво по време на обучението напълно БЕЗПЛАТНО. Не пиша домашни. Не решавам контролни и тестове. Провеждам само дългосрочни обучения, които водят до завършване на цяло ниво или получаване на международно признат сертификат (Cambridge/ IELTS). 

Цената за един учебен час 40 минути за ниво А1 е 20 лв. За нива А2, В1, В2 и матура,  цената за един учебен час 40 минути е 25лв. Подготовка за сертификат IELTS/Cambridge цената за един учебен час 40 минути е 30лв. Обучението се провежда само онлайн чрез видеовръзка по Messenger. В зависимост от броя на часовете които обучаемия желае да вземе на седмица, цената подлежи на коментар и договаряне.

Изпрати съобщение
до Милена Атанасова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ