Регистрирай се
5.0
image
0885 178 935
Изпрати съобщение
 
gold
verified
plus

Мила Михова Учител

ж.к. Бъкстон, София, България map
До старото Фантастико
0885 178 935
Занимавам се професионално с пиано от 6 годишна възраст. Завършила съм НМУ "Л. Пипков" в класа по пиано на Емилия Канева. Към момента съм студентка 4ти курс в НМА "Проф. Панчо Владигеров" в класа по пиано на проф. Борислава Танева. Работила съм една година в частно студио, като преподавател по пиано.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Немски език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 754 пъти
Посетители: 421
Последно онлайн: 09.04.21
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Пиано

още »
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
НМА "Проф. Панчо Владигеров" София пиано Магистър
Сертификати и грамоти на Мила Михова
Допълнителна информация и професионален опит за Мила Михова

Мила Михова е завършила Националното музикално училище "Л. Пипков"- гр. София в класа на Емилия Канева. В момента е студентка 4. курс в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" в класа на Проф. Борислава Танева. През учебната 2017/2018 е приета по програма "Еразъм+" във висшето училище по музика "Франц Лист" във Ваймар в класа на Проф. Балаж Соколай.

Лауреат е на международни и национални конкурси по соло пиано и камерна музика.

През 2017 година печели стипендия "YAMAHA", същата година печели и специална награда на името на Морис Равел в рамките на академичния клавирен конкурс. Участва във фестивала за съвременна музика "ppIANISSIMO" през 2013 и 2017 година. Лятото на 2018 е приета, като част от трио, с пълна стипендия на фестивала във Виена. Със същото трио и оперната певица Яна Узунова изнасят камерен концерт в културния дом "Витгенщайн" във Виена, а през 2019 печелят Академичния камерния конкурс с първа и специална награда. През 2019 г. отново участва в Международната лятна академия "ISA" като част от пиано-дуо «Аtmosphere».

 През 2018 печели първа награда на конкурса "От Бах до Джаз" в Атина. Част от наградата й е рецитал, който изнася в България и в Атина в началото на 2019 година. Март месец 2019 година изпълнява Третия клавирен концерт на Панчо Владигеров с Академичния симфоничен оркестър на концерт по случай 120 години от рождението на композитора. През 2019 г. печели наградата "Млад музикант на годината" на предаването Allegro vivace и е избрана за «Студент на годината» в категория «Изкуство».

                                Top of ForBottom of Form

Изпрати съобщение
до Мила Михова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ