Регистрирай се
5.0
image
0894 693 297
Изпрати съобщение
Рейтинг 5.0 от 1 потребител
platinum
verified
plus

Мила Михова Учител

София, България
0894 693 297
За мен ученето на език не е само сбор от граматически правила и зазубряне на лексика, а любов и удоволствие. То е процес на вълнуващо преживяване и радост. При мен учим английски за деца или испански език за всички възрасти, забавлявайки се. В позитивна и приятелска среда, без напрежение у умора, а чрез умствена релаксация и спонтанна концентрация ще ви помогна да усвоите нови знания и да си тръгнете с усмивка. Ефектът ще бъде преодоляване на езиковите бариери и свободно общуване.
Място:
Онлайн
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 5 до 10 години
Профилът е:
Прегледан: 2226 пъти
Посетители: 1174
Последно онлайн: 15.06.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне

Уроци по Английски език

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Мила Михова
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски Университет "Св. Климент Охридски" София Педагогика Бакалавър
Университет Кеймбридж has been awarded Grade C -
Mинистерство на образованието в Мадрид диплома DELE -
Kралски колеж по музика Grade 7 -
Aмерикански институт ICAL най-добри практики за ускорено учене -
Сертификати и грамоти на Мила Михова
Допълнителна информация и професионален опит за Мила Михова

 

   Преподавател по езици с богат опит  в България и чужбина с  дипломи, издадени от институти и висши учебни заведения в Испания, Англия и Америка.

   Имам езикови умения, благодарение на сертификатите Cambridge and DELE по испански език; обучението си в Кралски колеж по музика; доброволчески и стажантски програми в Ирландия и Испания в сферата на образованието; работата си като европейски доброволец в Испания;преподавател по испански и английски език в частно училище

    Имам творчески и иновативни умения, благодарение на работата си в Музейко като част от образователния екип: измисляне и ръководене на различни образователни програми и ателиета; успешно преминато обучение и получен сертификат от Aмерикански институт ICAL за най-добри практики за ускорено учене: сугестопедия, учене чрез емоции и преживяване, сетивата и игровия подход, чрез комуникативния подход, чрез изразните средства на изкуството,чрез движение и теория за множествената интелигентност.

     За мен ученето на език е радост, вдъхновение и любов. То е вълнуващо преживяване, което ни отвежда в нов свят на знания. Предлагам обучение по английски език за деца или испански език за всички възрасти чрез изразните средства на изкуството, разговори и диалози на интересни теми от нашия бит и ежедневен живот, ролеви ситуации и театър, музика и песни, литературни произведения и истории, личното преживяване и сетивата, визуални материали и разнообразни видеа, индивидуалния подход и елементи от сугестопедията. Без умора и напрежение, а чрез умствена релаксация и спонтанна концентрация, в приятелска и позитивна среда  ще ви помогна да разкрием резервите на мозъка ни за усвояване на нови знания. След срещите си с мен ще си тръгвате с  усмивка и ще имате нови комуникативни умения за общуване на испански или английски език. Ще ви помогна да преодолеете езиковите бариери и да говорите свободно и уверено на испански или английски език както и да развиете нови творчески способности и таланти.

    Първият урок е безплатен. Уроците се провеждат на удобно и комуникативно място - бул. Васил Левски или в квартал Редута, добре затоплени и уютни. Има възможност за уроци по домовете в зависимост от местоположението. Всички материали са включени в цената и са осигурени от мен:

-учебник-история

-флаш карти 

-разнообразни и интересни упражнения, които водят до по-лесното усвояване на новите знания

-принтирани текстове на песни

-флумастери, листове и други материали

    Уроците и по двата езика- испански/английски език- могат да са индивидуални или в малки групи до 8 човека включително. Провеждат се делничен ден след 17:30 или събота.

    Уроци по английски за деца от 5 до 10 г. за начално до средно ниво влючително. Времетраене: час и половина. Уроците по английски език са предназначени за всички, които искат да усетят удоволствие от ученето на езика, да се провокира интереса им към този език, да ви помогна при усвояване на учебния материал, при подготовката на различни учебни задачи и домашни.

    Уроци по испански за всички възрасти за начално до напреднало ниво включително. Времетраене: час и половина. Уроците по испански език са предназначени за всички, които искат да усетят удоволствие от ученето на езика, да се провокира интереса им към този език, да ви помогна при усвояване на учебния материал, при подготовката на различни учебни задачи и домашни.  Да ви помогна да развиете комуникативни умения за общуване на езика при пътуване до испаноезичния свят, при записване на латиноамерикански танци и по-ясното разбиране на испанската музика.

    Елате да се запознаем и заедно да се потопим в красотата на съответния език. Да опознаем испанската/ английската култура и бит.

   До нови срещи!

    

 

 

Галерия на Мила Михова
Изпрати съобщение
до Мила Михова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ