Регистрирай се
4.2
image
Изпрати съобщение
Рейтинг 1.0 от 1 потребител
verified
plus

Мила М. Учител

София, България
Здравейте! Казвам се Мила М.. Имам диплома DELE, издадена от Министерство на образованието в Испания. Участвала съм в над 10 доброволчески лагери в Испания, където организирах и проведох различни ателиета и открити уроци и семинарии. Живяла съм една година в Испания по програма Европейска доброволческа служба, където работех в детска градина и в местния младежки център. След завръщането ми у дома, завърших най-добри практики за преподаване на чужди езици към Международен център за ускорено учене.
Място:
При учителя
Обществено място
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Испански език
Имам стаж:
от 1 до 4 години
Профилът е:
Прегледан: 1403 пъти
Посетители: 757
Последно онлайн: 30.08.19
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Испански език

още »
цена по договаряне
Допълнителни умения на Мила М.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Софийски Университет "Св. Климент Охридски" София Педагогика Бакалавър
Допълнителна информация и професионален опит за Мила М.

След завръщането ми в България, завърших най-добри и съвременни практики за преподаване на чужди езици към Международен център за ускорено учене ICAL. Обучението се провеждаше на испански език и по време на неговото следване изучих съвременни методи за преподаване: сугестопедия, метода Монтесори, учене чрез сетивата, Holistic education, Естествено учене, учене чрез различни видове интелигентности, учене чрез изкуство. По време на своето следване работех в детски научен център "Музейко". Там провеждах  различни ателиета и учебни занимания чрез онагледяване и аудио визуални материали, игри, средства на изкуството и ролеви игри, учене чрез експериментаторство, учене чрез разговори и диалози, задаване на въпроси и търсене на отговори. Имам опит в преподаването на испански език: давала съм частни уроци и съм  водила часове в училище.

 

Заповядайте на частни уроци по испански език. В приятелска и ведра обстановка чрез музика и песни, истории и разкази, ролеви игри и разиграване на сценки, диалози и разговори, нагледни материали  и приятни упражнения  ще научим интересни подробности за традициите и  музиката, културата и обичаите, природата на екзотична Испания.Ще се научим да свързваме думите в изречения, да разказваме за себе си, за своите хобита и интереси, да задаваме въпроси, да се изразяваме на испански език,  да разбираме при слушане и четене. Ще преодолеем езиковите бариери и ще се отпуснем да говорим на испански език. Хайде заедно да  опознаем света на испанците и техния красив език:))

Галерия на Мила М.
Мила М.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Мила М.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ