gold
verified
plus

Марта К. Със Сертификати / Лицензи Учител

София, България
скрит
Марта започва музикалното си образование в Музикалното училище в Пловдив с арфа, а по-късно завършва бакалавърското си обучение в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив с класическо пеене. Участва в майсторски клас на Елена Образцова в Испания, където получава наградата за най-добър млад певец. През 2010 г. тя завършва магистърска степен по класическо пеене в Джулиард - Ню Йорк.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 72 пъти
Посетители: 94
Последно онлайн: 18.09.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци по Пеене

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
50 лв.
60мин.

Уроци по Пиано

Начинаещи
Средно ниво
40 лв.
60мин.

Уроци по Оперно пеене

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
50 лв.
60мин.

Уроци и курсове по Вокално изкуство

Начинаещи
Средно ниво
Напреднали
50 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Juilliard School Ню Йорк класическо пеене Магистър 2010
Музикална Академия Пловдив класическо пеене Бакалавър 2006
Сертификати, лицензи и грамоти на Марта К.
Допълнителна информация и професионален опит за Марта К.

Марта започва музикалното си образование в Музикалното училище в Пловдив с арфа, а по-късно завършва бакалавърското си обучение в Академията за музикално и танцово изкуство в Пловдив с класическо пеене. Участва в майсторски клас на Елена Образцова в Испания, където получава наградата за най-добър млад певец. През 2010 г. тя завършва магистърска степен по класическо пеене в Джулиард - Ню Йорк. Освен това тя участва в национално турне в САЩ, организирано от CAMI, където изпълнява Жрицата от “Аида”  и Графиня Чепрано от “Риголето” на Верди. 

По-късно през същата година тя изпълнява главната сопранова роля на „Сузана“ от Карлайл Флойд в престижния Музикален фестивал в Читакуа и се завръща за да изпълни Татяна от „Евгений Онегин“ на Чайковски.  На следващата година тя прави своя дебют в Alice Tully Hall в Ню Йорк Линкълн център за сценични изкуства. Участва в много концертни проекти организирани от Ню Йорк Лирик Опера. През 2019 участва в концерт с Пазарджишка филхармония под диригентството на Маестро Коен от Бразилия. През 2023 изпълнява два концерта с Видинска филхармония под диригентството на Маестро Петър Димитров. Получава номинация да участва в Годишните Музикални Награди на Вечната Музика по БНТ през месец май, 2023. 

През септември, 2023 има специална покана за рецитал в къща-музей Борис Христов в гр.София и през октомври рецитал в къща-музей Панчо Владигеров в гр. Шумен.

През февруари, 2024 участва в концерт посветен на Китайската Нова Година в НДК. През април, 2024 участва във Великденски концерт в зала БИАД организиран от неправителствената организация “Крешчендо”. През май, 2024 участва във фестивала посветен на 110 годишнината от рождението на Борис Христов в гр. Пловдив. 

 

Галерия на Марта К.
Изпрати съобщение
до Марта К.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ