platinum
verified
plus

Мария Колева Учител

ул. „Петко Ю. Тодоров“ 10-12, 9000 Варна, България map
Да преподавам и да виждам напредъка на моите ученици е истинската радост за мен в работата. От завършването си през 1997г активно преподавам английски. Между 1998 и 2003 работих в ШУ "Еп. К. Преславски" и във ВСУ "Черноризец Храбър", Варна. След това продължих в собствен езиков център. Фокусирам се върху подготовка за сертификати - IELTS, TOEFL, Cambridge B2, C1, C2, както и за ДЗИ (матури) по английски език след 12 кл.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1509 пъти
Посетители: 875
Последно онлайн: 18.06.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Зрелостници - Матури
Кандидат-студенти
9 - 12 клас
още »
Студенти
30 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Английска филология Магистър 1997
СУ "Св. Климент Охридски" София Трудова и организационна психология Магистър 2013
Допълнителна информация и професионален опит за Мария Колева

В ШУ "Еп. К. Преславски" - Шумен бях редовен асистент в катедрата по Английска и Немска филология. Водих различни дисциплини от "Практически английски" на студентите по Английска филология - най-често Translation from Bulgarian to English и Effective Written Practice. Освен това преподавах семинарните упражнения по История на английската литература. Основният период, в който работих, е Викторианска и най-нова литература, но се случи така, че две академични години замествах колегата по Стара и Средновековна литература, така че имам добър поглед над всички периоди. В същия университет бях защитила магистратурата си с теза върху поезията на Лорд Байрон.

Във ВСУ "Черноризец Храбър" - Варна работих като хоноруван преподавател по общ английски на студенти от 1-ви и 2-ри курс - нива А1, А2 и В1.

 

Изпрати съобщение
до Мария Колева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ