platinum
verified
plus

Мария Колева Учител

ул. „Петко Ю. Тодоров“ , 9000 Варна, България map
Да преподавам и да виждам напредъка на моите ученици е истинската радост за мен в работата. От завършването си през 1997г активно преподавам английски. Между 1998 и 2003 работих в ШУ "Еп. К. Преславски" и във ВСУ "Черноризец Храбър", Варна. След това продължих в собствен езиков център. Фокусирам се върху преподаване за сертификати - IELTS, TOEFL, Cambridge B2, C1, C2.
Място:
Онлайн
При учителя
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 1092 пъти
Посетители: 632
Последно онлайн: 27.02.24
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Английски език

Кандидат-студенти
9 - 12 клас
17 - 20 годишни
още »
Над 20 годишни
Студенти
Възрастни
Средно ниво
Напреднали
36 лв.
60мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
ШУ "Епископ Константин Преславски" Шумен Английска филология Магистър 1997
СУ "Св. Климент Охридски" София Трудова и организационна психология Магистър 2013
Допълнителна информация и професионален опит за Мария Колева

В ШУ "Еп. К. Преславски" - Шумен бях редовен асистент в катедрата по Английска и Немска филология. Водих различни дисциплини от "Практически английски" на студентите по Английска филология - най-често Translation from Bulgarian to English и Effective Written Practice. Освен това преподавах семинарните упражнения по История на английската литература. Основният период, в който работих, е Викторианска и най-нова литература, но се случи така, че две академични години замествах колегата по Стара и Средновековна литература, така че имам добър поглед над всички периоди. В същия университет бях защитила магистратурата си с теза върху поезията на Лорд Байрон.

Във ВСУ "Черноризец Храбър" - Варна работих като хоноруван преподавател по общ английски на студенти от 1-ви и 2-ри курс - нива А1, А2 и В1.

 

Изпрати съобщение
до Мария Колева
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ