Регистрирай се
5.0
image
0889 319 835
Изпрати съобщение
Рейтинг 3.0 от 2 потребители
platinum
verified
plus

Марина Йонкова Учител

ж.к. Красна поляна 3, София, България map
трамвай 11, 22, рейс 60, 11, 83, 72, 77
0889 319 835
Инж. Марина Йонкова - уроци по математика за ученици, кандидатстване след седми клас с математика, матура по математика и за кандидат-студенти в град София.
Място:
При учителя
Език на преподаване:
Български език
Имам стаж:
над 10 години
Профилът е:
Прегледан: 4254 пъти
Посетители: 2154
Последно онлайн: 19.02.20
Преподавам Преподавам на Цена

Уроци по Математика

още »
8 лв.
45мин.
Образование Град Специалност Степен Випуск
Технически университет София Математика Магистър
Допълнителна информация и професионален опит за Марина Йонкова

За провеждането на уроците по математика от водещо значение е 20-годишният опит на преподавателя за поднасяне на съответния материал на лесен и достъпен език, съобразен с индивидуалните възможности на всеки ученик. По този начин гарантирате успех в тази не лека материя. Изучаването на математиката изисква постоянство и системност!

 

Провеждането на уроците е напълно съобразено с учебния материал, преподаван в училище. Предлаганата учебна програма е структурирана по начин и форма на най-лесен за възприемане учебно - методически комплекс.

 

Първоначално заниманията ми протичаха с ученици от кварталните училища, но през годините това се промени и днес идват деца от цяла София. В повечето случаи те са по-забързани и натоварени от възрастните, затова при избора на преподавател, нямате право на грешки. Времето доказа, че моята методика на преподаването е най-добрата инвестиция за изграждане на успешно бъдеще. Благодаря на всички, които ми се доверяват.

Изпрати съобщение
до Марина Йонкова
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ