verified

Марина Б. Учител

София, България
Аз съм Марина Б., Консултант по женственост и любовен психолог, писателка и автор на статии в популярни онлайн медии за жени. Създателка съм на Бъди Вдъхновяваща Жена. Тук съм да бъда любяща подкрепа и да споделям работещи насоки и практики на тази жена, която желае и е готова да извърви пътя да се чувства красива, вдъхновена от живота си, ценна, обичана и обичаща, която желае да привлече и мъдро да избере любим мъж и да сътвори мечтаните отношения с него.
Място:
Онлайн
При обучаемия
Език на преподаване:
Английски език
Български език
Профилът е:
Прегледан: 3854 пъти
Посетители: 1286
Последно онлайн: 20.12.23
Преподава по Преподава на Цена

Уроци и Курсове по Психология

Студенти
Възрастни
Начинаещи
още »
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Консултативна психология

Студенти
Възрастни
Начинаещи
още »
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Курсове за Мода и Модели

Студенти
Възрастни
Начинаещи
още »
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне

Коучинг

Студенти
Възрастни
Начинаещи
още »
Средно ниво
Напреднали
Професионалисти
цена по договаряне
Образование Град Специалност Степен Випуск
Българския Институт по Гещалт Терапия София Психолог, Консултант, Терапевт - 2019
Дружество по позитивна психотерапия София Базов курс за работа индивидуално и в група - 2014
СУ Св. Климент Охридски София Психология Бакалавър 2004
Допълнителна информация и професионален опит за Марина Б.

Ти си тук, защото си създадена да се чувстваш ЖЕНСТВЕНА. КРАСИВА. ОБИЧАНА!

Да! Време е да покажеш на света красотата и дарбите си и да сътвориш любовния живот, за който голямото ти сърце дълбоко жадува и заслужава. Време е за най-доброто за ТЕБ!

Вярвам, че ти имаш силата да сътвориш любовен живот, в който да се чувстваш видяна, чута, разбрана, обичана и обичаща от партньора до теб, без значение колко упорити могат да бъдат твоите болезнени модели в любовта и близостта с другия.

По-лесно е отколкото си мислиш и аз мога да ти покажа как.

Аз съм Марина Б., консултант по женственост и любовен психолог, писателка и автор на статии в популярни онлайн медии за жени. Тук съм да бъда любяща подкрепа и да споделям работещи насоки и практики на тази жена, която желае и е готова да извърви пътя да се чувства красива, вдъхновена от живота си, ценна, обичана и обичаща, която желае да привлече и мъдро да избере любим мъж и да сътвори мечтаните отношения с него. 

Имам честта и щастието да подкрепям хиляди успешни, умни, ценящи личното развитие, щедри, мили, креативни, жизнени, задълбочени, чувствителни жени, жени като теб, които са осъзнати, раздаващи се за близките на сърцето си, които са постигнали много в живота си. И в същото време жени, които са объркани, обезкуражени, наранени от липсата на партньор, с който да споделят прекрасния си живот или от липсата на истински, взаимен съюз с мъж, с който да се чувстват видяни, чути, разбрани, обичани и обичащи.

Време е да бъдеш честна със себе си. Ти си изморена от постоянно доказване, вътрешна критика, усещане, че не си достатъчна. Писнало ти е да те вземат за даденост, да поставяш нуждите на другите пред своите, да се страхуваш, че ще останеш сама, да се задоволяваш с посредствени отношения и да понасяш грубо, незачитащо и отхвърлящо поведение на мъжа до теб.Ти си създадена за много, много, много повече!

Ти си създадена да се чувстваш

ЖЕНСТВЕНА. КРАСИВА. ОБИЧАНА!

Тук съм да ти споделя, че щом аз мога, можеш и ти.

Това ме вдъхнови да сътворя Бъди Вдъхновяваща Жена.Провеждам тренинги и индивидуални консултации с въздействащи и работещи практики, чрез които ти помагам да се свържеш с дарбите и красотата си, за да се чувстваш красива, вдъхновена от живота, ценна, обичана и обичаща и да привлечеш и мъдро да избереш любим мъж и да сътвориш мечтаните отношения с него. 

Кажи здравей на любовния живот, за който винаги си мечтала с моите топли предложения!

Ще ме откриеш в интернет като напишеш Бъди Вдъхновяваща Жена в полето за търсене:)

www.***

 

Галерия на Марина Б.
Марина Б.
Марина Б.
Марина Б.
Марина Б.
Марина Б.
Марина Б.

Регистрирайте се или влезте с Вашия профил
Изпрати съобщение
до Марина Б.
Докладвай нередност

Подобни профили
Създайте Ваш профил в сайта УЧИТЕЛИ БГ - над 150 000 родители и обучаеми на месец търсят индивидуални или групови уроци    Регистрирай се
Учители БГ използва бисквитки РАЗБРАХ